Italian Festival 2016 - Marco Bulf - Őexcell. Maria Assunta Accili ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Italian Festival 2016 - Marco Bulf - Őexcell. Maria Assunta Accili ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2016/05/27 16:15

Italian Festival 2016 - Marco Bulf - Őexcell. Maria Assunta Accili ... 1.Olasz Fesztivál - "Made in Italy" kiválóságai Magyarországon - 2016. május 27. – június 12.
Május 27-e és június 12-e között Olaszország bemutatja legkiválóbb termékeit a magyar közönségnek, mely egy kicsit Olaszországban érezheti magát a különböző rendezvényeken vagy élve a kedvezményekkel, melyeket a design, a lakberendezés, a motorok, a vendéglátás és a gasztronómia, valamint a művészetek, a kultúra és a zene területén élvezhetnek az érdeklődők.
Az esemény sorozatot bemutatták az Olasz Kultúrintézetben május 27-én. Felszólalt: Őexcell. Maria Assunta Accili, az Olasz Köztársaság Nagykövete, Marco Bulf, az Olasz Külkereskedelmi Intézet budapesti irodájának igazgatója, Gian Luca Borghese, az Olasz Kultúrintézet megbízott igazgatója, Ferdinando Martignago, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara elnöke.
Az Olasz Fesztivál a "Made in Italy" különleges bemutatója lesz, az olasz gyártás olyan kiemelkedő területeit hivatott felvonultatni mint a divat, autómotor, a design és a lakberendezés, az élelmiszeripar és borászat, valamint az Olasz Kultúrintézet által szervezett számos programnak köszönhetően a kultúra, a zene és a művészet.
A Fesztivál célja, hogy hazánkban az olasz kiválóságok nagyobb ismertségre tegyenek szert, valamint szeretné felhívni a magyar fogyasztók figyelmét az olasz életstílus sajátosságaira, többek közt a következő ágazatok új termékeinek bemutatásán keresztül:
Olasz gasztronómia: A budapesti és vidéki jelentős olasz éttermek speciális, fix áras olasz menüt ajánlanak az Olasz Fesztivál alkalmából. Ezen felül a budapesti gasztronómiai üzletek olasz élelmiszerek és ételek promóciójával, valamint különleges ajánlatokkal, étel- és borkóstolókkal várják az érdeklődőket.
Olasz Divat: Az olasz ruházati és bőrdíszmű termékek, kiegészítők és lábbelik kiemelt promóciója a kiválasztott budapesti és vidéki üzletekben, melyek az Olasz Fesztivál alkalmából kedvezményekkel várják a fesztivál látogatóit.
Olasz Design & Lakberendezés: A budapesti show room-ok közreműködésével az üzletekben kerül lebonyolításra, melyek promóciós ajánlatok, kedvezmények felajánlásával valamint bemutatók és rendezvények szervezésével vehetnek részt a fesztiválon. Az események és promóciók az Olasz Fesztivál kommunikációs csatornáin keresztül kerülnek népszerűsítésre a magyar közönség körében.
Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031