Kőszeg - Főtér - Néptánccsoportok találkozója ... 35.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kőszeg - Főtér - Néptánccsoportok találkozója ... 35.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2016/05/03 07:45

Kőszeg - Főtér - Néptánccsoportok találkozója ... 35.Fellépett a Főtéren felállított színpadon a Hajnalcsillag Néptánccsoport a Tulipán Zenekarral és a Kaláris Néptánccsoport Csopakról.
Kőszeg Fő terén emelkedik a Jézus szíve plébániatemplom. Tornya már messziről látható, uralja a teret. Neogótikus stílusban épült 1892-1894-ben. Tervezője Ludwig Schöne. A csarnoktemplom háromhajós, csonka kereszthajóval, szentélye sokszög záródású. A templom 57 méteres tornya a bejárati homlokzat felett áll, mellette látható a két fiatorony. A templommal szemben található a Hotel Írottkő Kőszeg.
A MÚOSZ Turisztikai- és Gasztronómiai Szakosztálya, dr. Elek Lenke elnök vezetésével a Szakosztály néhány újságírójával meglátogatta Kőszeget és környékét. Felejthetetlen élményt nyújtott a város és környéke!
A Krónika Videómagazin felvételei felvillantják Kőszeg szépségét, az itt élők tehetségét, szorgalmát. Bepillantunk az I. Kőszegi Kézműves-Sör-Majális forgatagába. Komoly előadásokat hallgatunk végig, látjuk a városon végig vonuló rezesbandát, találkoztunk borászokkal, sörmesterekkel, csoki csodákkal, énekesekkel, táncosokkal …
Megismerjük az Írottkő Natúrparkot, a Bozsoki Malomportát és még mi mindent … Bemutatkoztak Kőszegi múzeumok. Bemutatja a Kőszegi Sört alapítója - Kiss András.
Az újságírók voltak a Cáki pincesoron, a Mándli Pincészetben, ahol ismert kőszegi borászok mutatták be boraikat a Stefanich Pince, a Kampits Családi Pince, a Mándli Pincészet, Tóth Pincészet … választékából.
Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031