Rocktörténelem: újra összeállt a legendás Guns N' RosesVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Rocktörténelem: újra összeállt a legendás Guns N' Roses
Forrás: RTL Klub, 2016/04/04 18:30

Rocktörténelem: újra összeállt a legendás Guns N' RosesNem április elsejei tréfa volt: tényleg egyesült a Guns N’ Roses legendás tagsága. Az énekes Axl Rose és a gitáros Slash 23 év után állt újra egy színpadra egy kis Los Angeles-i klubban, a Troubadourban.
Jól nyomták. A bulihoz csatlakozott egy harmadik fontos tag, a basszusgitáros Duff McKagan is, bizsergető érzés újra együtt látni őket. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a Guns N’ Roses hamarosan turnéra indul, de erre a meglepetés bulira senki sem számított. Kivéve talán azokat a hollywoodi sztárokat, akik ott lehettek a néhány száz néző között a Troubadourban. Többek között Nicolas Cage, Jim Carrey, Bradley Cooper, Kate Hudson és még sokan mások. Az eseményre 10 dollár volt a jegy, akárcsak a GNR első, 1985-ös buliján, amit szintén ebben a klubban tartottak. A koncertre mobilt nem lehetett bevinni, azért úgy tűnik, valaki mégis vitt, és még videót is készített. Nem egyedi egyébként, hogy egy nagy zenekar úgynevezett „bejátszó bulit” tart a nagy visszatérés előtt.

A Guns N’ Roses tulajdonképpen sosem oszlott fel, csak éppen mindenki más otthagyta az együttest – Axl Rose-on kívül. A vörös hajú frontember gyakorlatilag tetszhalott állapotban tartotta a bandát, elég csak annyit mondani, hogy 1993 után 15 évig kellett várni egy újabb lemez megjelenéséig. A Guns N’ Roses ebben az állapotában 2006-ban lépett fel Budapesten. A koncert kis híján botrányba fulladt, mert Axl Rose rossz szokásához hűen késett. Az előzenekarban Ganxsta Zolee dobolt, jó sokáig.

A Guns N’ Roses egyelőre csak Észak-Amerikában turnézik majd, de nem kizárt, hogy átruccannak majd hozzánk, Európába is. A hírek szerint egyébként nem csupán egy turnéról van szó, hanem új lemezt is készít a zenekar.  Még az sem kizárt, hogy Axl Rose párhuzamosan az AC/DC énekesi posztját is betölti majd, erről is egyre többet pletykálnak.  Meglehet, hogy az amúgy teljesen őrült zseni úgy gondolta, itt az ideje a rocktörténelem teljes átírásának.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930