Férfiak és a pelenka - lehetetlen küldetés?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Férfiak és a pelenka - lehetetlen küldetés?
Forrás: RTL Klub, 2016/02/08 20:00

Férfiak és a pelenka - lehetetlen küldetés?Ciki, ha egy férfi nem tud pelenkázni- ezt egy két kisgyerekes apuka állítja, aki szerint jó adag lustaság áll a kijelentés mögött, hogy ezt inkább bízzuk az anyukákra. Tele az internet a nagyon igyekvő, de kétbalkezesnek tűnő apukák próbálkozásairól készült felvételekkel. A kispapa szerepre készülő Istenes Bence, ezért szolidaritásból is vállalta, hogy kameránk előtt gyorstalpalót tart és egyben ő maga is gyakorol.
Van, aki rákészülés nélkül bevállalja, mások védőöltözetben, gumikesztyűben, csipesszel vagy maszkkal az arcukon próbálják meg a számukra lehetetlent: Tisztába tenni saját gyereküket! Az internetes videómegosztó oldalak hemzsegnek bénázó édesapák pelenkás mutatványaival, amelyeket sokszor épp maguk a feleségek tesznek közzé.



Istenes Bence tavaly októberben jelentette be, hogy apuka lesz. Bence 12-13 éve pont akkor költözött Magyarországra, amikor testvére, Franci megszületett így fiatalkorában már profi pelenkázó vált belőle. Bencét megleptük egy hat hónapos kislánnyal és magára hagytuk őket a gyerekszobában egy pelenkacserére. Bence azt mondja, az ő baráti körében ő lesz az első apuka, ennek ellenére nem érti, hogy nem lehet ezt az egyszerű, bár néha tényleg szagos cserét elvégezni.  



Dr. Kopp Mária a Magatartástudományi Intézet igazgatóhelyetteseként öt éve a “Pelenkázz, tovább élsz” kampányával arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyermekvállalás a férfiak esetében sokkal nagyobb védőfaktort jelent, mint a nők esetében.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930