Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?
Forrás: RTL Klub, 2016/02/05 20:00

Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?Van, akinél a magzatmázas fotó veri ki a biztosítékot, vagy a szoptatás posztolása botránkoztatja meg, és előfordul olyan is, aki meztelen babáját teszi közszemlére a közösségi oldalakon, mit sem törődve az intim testrészekkel. A nézőközönség tagjai között persze akad olyan is, aki szerint ez teljesen természetes, mások viszont elképzelni sem tudják, hogy egy szülőt mi vesz rá arra, hogy gyermekét ehhez hasonló helyzetekbe hozza.
A pszichológus szerint természetes, ha a szülő posztol csemetéjéről, de a túl intim fotókat jobb elkerülni. Tökéletesen egyetért ezzel az olimpiai ezüstérmes birkózó Bárdosi Sándor és felesége is. Sanyiék azt mondják, hogy ők főleg attól tartanak, hogy bárki lelophatja ezeket és visszaélhet velük. Természetesen azért raknak ki ők is a kis Sanyikáról képet, de túlzásba nem viszik, és a kellemetlen szituációkat kerülik. Náluk a meztelenkedés nemcsak a világhálón tabu, hanem a való életben is.



A Szelfiből megismert Gréta viccesen fogja fel gyerkőce pőreségének nyilvánosságra hozatalát. Maximum még a pici popsija látszódott, de annál több sohasem.



A fiatal anyuka ennél például sokkal intimebbnek gondolja azt, ha egy édesanya fedetlen keblekkel szoptatja babáját és azt osztja meg oldalán.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930