MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai szakosztály 2015 évzáró - Hungary Card-ról Gál Gábor ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai szakosztály 2015 évzáró - Hungary Card-ról Gál Gábor ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2015/12/12 20:15

MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai szakosztály 2015 évzáró - Hungary Card-ról Gál Gábor ...Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztálya 2015. december 9-én tartotta szokásos, szakmai programokkal gazdagított évzáró ünnepségét. A szakosztály elnöke, dr. Elek Lenke köszöntő szavait követően Hungary Card-ról Gál Gábor ügyvezető igazgató tartott előadást, melyet számos kérdés követett.
A Hungary Card-ról Gál Gábor ügyvezető igazgató beszélt - megtudtuk, hogy szórakozás, vagy pihenés a családdal a célunk a Hungary Card számos megtakarítási lehetőséget biztosít Magyarország felfedezésére. A kártyacsomagok összeállításánál arra törekedtünk, hogy belföldi utazásaik során mindenki találjon számára vonzó ajánlatot kedvezményadó partnereink kínálatában. A Hungary Card háromféle, egymásra épülő csomagban – Basic, Standard és Plus változatban - került kiadásra.
A kedvezmények 3 csoportba sorolhatóak. A kártya érvényességi idején belül korlátlan alkalommal igénybe vehetőek a felmutatós kedvezmények. A korlátozott alkalommal igénybe vehető kedvezmények egyik részébe azok tartoznak, melyek a Plus kártyához tartozó nyomtatott szelvényfüzet segítségével vehetők igénybe. A másik csoportban az elektronikus szelvények, az ún. e-szelvények vannak, melyek érvényesítése a www.hungarycard.hu honlapon történik.
A kedvezményt általában egy alkalommal egy fő veheti igénybe és a teljes árú, felnőtt jegyből, belépőből, vagy szolgáltatásból számítják partnereink. Ahol ettől eltérő módon lehet használni a kártyát (pl. több személy részére), ott azt külön jelezzük! A Hungary Card által nyújtott kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók!
Már a Basic kártyacsomag is tartalmazza az elektronikus szelvényeket, melyeket korlátozott alkalommal, de nagyobb összegű megtakarításra használhatnak fel. Az e-szelvények felsorolását az összefoglaló táblázatban találja.
Standard kártya: Ha Önnek Standard kártyája van, akkor további e-szelvényekkel bővültek a kedvezményei. A kártyájával minden olyan kedvezményt igénybe vehet, ahol az alábbi két piktogramot látja. Tehát a Standard kártyája érvényes az összes felmutatással illetve a táblázatban a fenti piktogrammal jelölt e-szelvényekre. (Az e-szelvények esetén a piktogrammal jelölt oszlopban az összes felhasználható darabszámot feltüntettük, nem vonhatóak össze a Basic kártyánál lévő mennyiséggel. Pl.: Fővárosi Nagycirkusz összesen 8 db.)
Plus kártya: Ezzel a kártyával már az összes kedvezmény elérhető! A kártyacsomagok között a legbővebb kedvezményekre jogosító kártya a Plus. Ebben a felmutatós és a tovább bővülő e-szelvényeken kívül, már a nyomtatott szelvényfüzet által kínált kedvezmények is megtalálhatóak. Az e-szelvényeket ebben az esetben is az összefoglaló táblázatban adtuk meg a teljes felhasználható mennyiség feltüntetésével. (Pl.: Fővárosi Nagycirkusz összesen 12 db.)
A 2016-os Hungary Card Kártya már megvásárolható, 2017. január 31-ig érvényes.
Az évzáró ünnepségén bemutatkozott a Somlói Borvidékről a Tornai Pincészet, melyet Gönczöl Attila képviselt. A Tornai család 1946 óta borászkodik a síkvidékből kiemelkedő Somló hegyen. Tornai Endre az alapító egykoron alig egy holdas birtokon kezdte el a szőlőművelést és borkészítést. Napjainkra a birtok mérete 54 hektár termőterületre bővült és immáron a harmadik generáció is kiveszi részét a pince mindennapi munkájából. Folytatva a családi hagyományokat Tornai Tamás napjainkban a hazai borászat meghatározó szereplője, lányai Eszter és Anna már a harmadik generációt képviselve vezetik a pincészetet.
Az elnökségi asztalnál, Ifjú György, a szakosztály elnökhelyettese. Részt vett az évzáró eseményen Komlósi Gábor, elnök és Hárshegyi János, alelnök is.
Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930