Kovács László elmondta, milyen emberekre van szükség az MSZP-benVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kovács László elmondta, milyen emberekre van szükség az MSZP-ben
Forrás: Echo TV, 2015/11/24 09:00

Kovács László elmondta, milyen emberekre van szükség az MSZP-benTóbiás József szerint, ha valaki úgy gondolja, személyes jövőt tud építeni a pártot bíráló nyilvánosságbeli megszólalásával, az nemcsak a társadalmat nem érti, de az MSZP belső viszonyait sem. A szocialista párt jelenlegi elnöke ezzel a korábbi pártelnök, Kovács László nyilatkozatára reagált, amely szerint az MSZP kieshet a parlamentből, többek között azért, mert háttérbe szorultak az idősebb szakemberek. A jelenlegi pártelnök mellett, több más szocialista politikus is élénken bírálta kijelentései miatt Kovács Lászlót. Maga a korábbi pártelnök az Echo Tv Híróra című műsorában elmondta: ahhoz, hogy a szocialista párt talpra álljon, kell egy olyan értékrend, ami a társadalom nagyobbik része számára elfogadható, és erre kell építeni egy stratégiát. A tennivalók között említett egy olyan politikai programot, ami a társadalom számára legfontosabb kérdésekben ad egy világos útmutatást. Kovács László nem utolsósorban arról is beszélt, hogy megvannak-e a pártban a reformokhoz szükséges emberek.
Azt gondolja, hogy a szocialista párt vezetésébe – országos és helyi szinten is – olyan emberek kellenek, akikben megvan öt tulajdonság: a tehetség, a szakértelem, a tapasztalat, a teljesítmény és a tisztesség.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031