Én is tükörbe nézek - Törpillából üzletasszony?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Én is tükörbe nézek - Törpillából üzletasszony?
Forrás: TV2 videók, 2014/11/08 13:20

Én is tükörbe nézek - Törpillából üzletasszony?Holdampf Linda és Varró András nem kisebb feladattal kerül szembe, mint hogy a főszereplő fiának kérésére üzletasszony külsőt adjanak az édesanyának.
Vajon mi rejlik a kislányos, mesefigurás, flitteres öltözködés mögött? Milyen motivációk, elrejtett érzések, ki nem mondott vágyak? Mit akar üzenni ezzel a világnak? Miért áll ellen a változásnak? A főszereplő fia egyedül indul el, hogy új ruhákat válasszon az édesanyjának, de rájön, hogy ehhez segítséget kell kérnie. Vajon a segítségével együtt már jól választ? Meddig tud Linda és András elmenni abban, hogy változtassanak az eddig biztosnak hitt stíluson?
A főszereplő most sem tudja, hogy őszinte vallomását az életéről a tükör mögött végighallgatja a nagyfia. Vajon kimond olyat is, amit nem akart neki elmondani? Tényleg jót tesz a lelkének az a nem éppen hétköznapi módszer, amivel András fel akarja szabadítani benne az elnyomott érzelmeket? Minderre választ kaphattok az Én Is Tükörbe Nézek mostani adásából!
 
Nézd meg az Én is tükörbe nézek videóját!
A műsorról: Az "Én Is Tükörbe Nézek" a nagy sikerű "Én Is..." makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az "Én Is Tükörbe Nézek" segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. "Én Is Tükörbe Nézek" - egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!
A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031