Akku-újrahasznosítható szennyezheti mérgező és rákkeltő anyaggal a Salgó-patakot (LMP)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Akku-újrahasznosítható szennyezheti mérgező és rákkeltő anyaggal a Salgó-patakot (LMP)
Forrás: LMP, 2024/04/18 11:30

Akku-újrahasznosítható szennyezheti mérgező és rákkeltő anyaggal a Salgó-patakot (LMP)Kreitler-Sas Máté az Eltex akkumulátor-feldolgozó salgótarjáni telephelyén járt, ahol a Greenpeace mérései szerint a telephelyről rákkeltő, veszélyes méreg került a Salgó-patakba. Az LMP szerint ez teljes mértékben elfogadhatatlan. A magyar embereket meg kell védeni az akkumulátor szennyeződésektől! A kormány akkumulátorgyarmatosítási törekvései egyre több kárt okoznak, újabb és újabb akkumulátorgyárakat hoznak az országba, miközben elképesztő mennyiségű selejt akkumulátor keletkezik és ezek biztonságos feldolgozása nem megoldott.
Az LMP szerint szigorú környezetvédelmi intézményrendszerre van szükség, ami megakadályozza, hogy ilyen szennyezések előforduljanak. Soha nem lehet nemzeti cél a természeti kincsek, a vízkincs és a termőföld feláldozása idegen ipari szereplők szándékai szerint és az ő érdekükben. A profit nem előzheti meg az embert.
❗Környezetkárosítás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettünk❗
Június 9-én szavaz az LMP-re, ha azt szeretnék, hogy az Európai Unióban hatékony és erős zöldképviselete legyen Magyarországnak!
💚Csatlakozz az LMP-hez: https://lmp.hu/csatlakozz/
☝️Ne maradj le a videóinkról, iratkozz fel!
http://bit.ly/LMP_feliratkozas
Kövess minket a facebookon is!
https://www.facebook.com/lmpzoldek
https://www.facebook.com/Keresztes.Laszlo.Lorant/
https://www.facebook.com/kanasznagymate
https://www.facebook.com/csardiantal/
https://www.facebook.com/UngarPeterLMP/
https://www.facebook.com/bakos.bernadett.lmp
#lmpAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031