"Magyar Péter minden megszólalását 1-2 milliárdba kerül lekövetni a Fidesznek" - SzavazóFülke #3Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:"Magyar Péter minden megszólalását 1-2 milliárdba kerül lekövetni a Fidesznek" - SzavazóFülke #3
Forrás: HVG, 2024/03/29 14:30

"Magyar Péter minden megszólalását 1-2 milliárdba kerül lekövetni a Fidesznek" - SzavazóFülke #3Magyar Péter hangfelvétele elintézte, hogy a moszkvai terrortámadás és Bolsonaro magyar követségen bujkálása is eltörpüljön mellette, már ami a közfigyelmet illeti – jóllehet, ezen a héten már a NER közreműködésére is számíthatott. A kormány a kegyelembotrány után Magyart sem tudta kizárni a propagandabuborékból, Varga Judit bevetése azonban – annak ellenére, hogy állításai súlyosak és rémisztőek – valójában inkább politikai játszmává tette, mintsem konstruktívan hozta a felszínre a családon belüli bántalmazás kérdéskörét és az áldozatok helyzetét.
A SzavazóFülke e heti adásában jogi minőségben vizsgáltuk „az atombombát”, megpróbáltuk átvágni a Varga-saga gordiuszi csomóját és elemeztük a Fidesz válságkezelését, válaszoltunk hallgatóink kérdéseire Bolsonaróról, Tuzson Bencéről és az ellenzék Magyarra adott reakciójáról, a hírháttérben pedig körüljártuk, mi maradt a tökéletesen kézivezérelt ország mítoszából 2024 áprilisára.
A Múzsa podcastja a Veres Péter Gimnáziumról: https://hungarianmuse.substack.com/p/veres-riado-a-kozoktatasban
NIL publija a Magyar Péter-jelenségről: https://hvg.hu/360/20240328_nagy-ivan-laszlo-a-magyar-peter-sztori-legfontosabb-kerdesei-nem-magyar-peterrol-szolnak
Küldd be kérdésedet a következő heti adásra!
https://forms.gle/LHzj6N2XNRPBaQi16
Iratkozz fel a (Szavazó)Fülke csatornájára!
Spotify: http://tiny.cc/FulkeSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/FulkeApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/FulkeGoogle
Hallgasd meg a HVG többi podcastját:
Spotify: http://tiny.cc/HVGpodcastokSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokGoogle
SoundCloud: http://tiny.cc/HVGpodcastokSC
Kövesd a Múzsát!
https://hungarianmuse.substack.com/
https://www.facebook.com/dmagyarmuzsaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930