„Magyar Péter egyelőre egy politikai jelenség, nem egy politikai tényező” – SzavazóFülke #2Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:„Magyar Péter egyelőre egy politikai jelenség, nem egy politikai tényező” – SzavazóFülke #2
Forrás: HVG, 2024/03/22 16:00

„Magyar Péter egyelőre egy politikai jelenség, nem egy politikai tényező” – SzavazóFülke #2A március 15-i esemény előtt kezdődött, és azok utórengéseivel folytatódik a SzavazóFülke, a HVG választási podcastja, amelyben Nagy Iván László állandó vendége, Ésik Sándor Diétás Magyar Múzsa-főszerkesztő mellett Gergely Márton, a HVG hetilap felelős szerkesztője is segített összefoglalni az elmúlt hét kampányeseményeit és válaszolni a hallgatók kérdéseire.
Ezen a héten megnéztük, mit üzent Orbán március 15-én és hogyan lehet nyerő helyzetben a Fidesz akkor is, ha most nem ők irányítják a közbeszédet, megvizsgáltuk Magyar Péter zászlóbontását és azt, hogyan lehet júniusra valós, választható politikai játékos, válaszoltunk hallgatóink kérdéseire a HVG-vel és Magyar Péterrel összefüggésben, valamint megvizsgáltuk, milyen verseny alakulhat ki Budapesten most, hogy ismerjük a szereplőit a főpolgármesteri összecsapásnak.
Küldd be kérdésedet a következő heti adásra!
https://forms.gle/LHzj6N2XNRPBaQi16
Iratkozz fel a (Szavazó)Fülke csatornájára!
Spotify: http://tiny.cc/FulkeSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/FulkeApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/FulkeGoogle
Hallgasd meg a HVG többi podcastját:
Spotify: http://tiny.cc/HVGpodcastokSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokGoogle
SoundCloud: http://tiny.cc/HVGpodcastokSC
Kövesd a Múzsát!
https://hungarianmuse.substack.com/
https://www.facebook.com/dmagyarmuzsaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930