30ezret fizettem egy palettáért!!Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:30ezret fizettem egy palettáért!!
Forrás: Csivettka, 2017/07/30 17:15

30ezret fizettem egy palettáért!!Sziasztok drága Lányok és Fiúk!
Nagyon igyekeztem, hogy kész legyen a videóm ma reggelre, de tegnap este spontán programom akadt és ellátogattam egy Youtuber buliba életemben először és találkoztam egy csomó csomó Youtuberrel, akiket azelőtt csak videóban láttam. Instán többet beszélek majd az élményről, esetleg egy későbbi videómban is.
Huda Rose Gold Palettája régóta szívszerelmem volt és bár még most is azt mondom gyönyörű, kicsit túl sokat fizettem érte. Ebben a videóban mindent elmesélek Nektek. A palettáról, a szállításról, a futár cégről is beszámolok, egy következő videómban pedig megmutatom Nektek ezt a sminket hogyan készíthetitek el.
FOGJUNK ÖSSZE!
Írjátok meg kommentben, ha ti is jártatok már így! Ne felejtsétek megemlíteni a márka nevet, esetleg weboldalt, ahonnan rendeltétek és hasznos lehet továbbá a véleményetek a futár cégekről is! A videóban elmondom hogyan kerülhetitek el ezt a hatalmas ráfizetést, amennyiben Nektek is van valamilyen jó tippetek erre, kérlek osszátok meg velem/velünk ezzel másnak is segítséget nyújtva! Köszönöm szépen!
Írjatok nekem a Csivettka Facebookra mindenféle témában:
http://bit.ly/csivettkafacebook
Csivettka mindennapok Instagramon:
http://bit.ly/2mtYl8r
A legfrissebb divatról pedig mindig itt tájékozódom:
http://bit.ly/2mtJPgZ
Együttműködéssel kapcsolatos megkeresések:
ivett.csernyu@gmail.com
xoxo
IMÁDLAK TITEKET!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031