ILYEN A BALATON SOUND NAGYSZÍNPAD BACKSTAGE | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:ILYEN A BALATON SOUND NAGYSZÍNPAD BACKSTAGE | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/07/18 11:45

ILYEN A BALATON SOUND NAGYSZÍNPAD BACKSTAGE | AvianaRahlAhogy tavaly is, idén is az egyik nyaralási pontom a Balaton Sound volt, ugyanis rengeteg kedvenc DJ-m játszott a fesztiválon, így alig vártam már, hogy eljöjjön az évnek ez a pillanata!
Nagyon jól éreztem magam, tartalmas volt ez az 5 nap és rendkívül jó élmény volt a barátokkal is megosztani az örömömet a fesztivál kapcsán. A fesztivál szervezősége lehetőséget adott néhány extra élményre is, például nekik köszönhetően nézhettem meg a fő színpad backstage területét is. Nagyon köszönöm, óriási élmény volt! :)
Cuccok rajtam:
Bikini: New Yorker
Virág koszorú: F&F
Lila szemfesték: NYX
Arany liner: NYX
Napszemüvegem a vízben: Armani
Bakancsom: ezer éves, A fesztiválozós cipőm
Körömlakkom: Vagheggi
Mexikós fölső: Pull&Bear
Nagyon sok fotót készítettem a fesztivál alatt (https://www.instagram.com/avianarahl/) illetve voltak részletek, amiket csak insta storyban mutattam meg Nektek. Ilyen volt például a tűzijáték is! Remélem nem maradtatok le róla! :)
Tavalyi videóm: http://bit.ly/2u4hBx2
Zenék: Youtube hangkönyvtár
Alternate, Opening Night, Mountain Jump
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.com
TESSÉK PEZSEGNI!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930