Ezért nem kellesz eléggéVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Ezért nem kellesz eléggé
Forrás: Csivettka, 2017/06/25 12:15

Ezért nem kellesz eléggéSziasztok Lányok/Fiúk!
Azt gondolom megint nagyon jól áramlott a csi, amikor ezt a videót megálmodtam, úgyhogy tegnap, mikor mégegyszer végignéztem a kész verziót, megveregettem a vállam.
Sok levelet kapok Tőletek olyan helyzetekről, amikor nem egyértelmű, hogy a másik fél mit is akar tőletek, közeledik is meg nem, de inkább nem és a megérzésetek, hogy valami nem oké végül mindig bejön. Mi lehet veled a baj? Miért lépett olyan hamar tovább és legfőképp hogyan? Miért pont az a másik kell neki? Én biztos nem vagyok neki elég...
Ez szinte soha nem így van! Olyan nincs, hogy elég jó, elég aranyos, elég okos...mert akkor nem érzésből választ az ember, hanem objektív okokból és higyjétek el, olyan nem is kell Nektek, akik feltételt szab vagy ilyen-olyan okokból választ. Ha nem tudjátok ezek után hogyan tovább, érdemes rápillantani a teljes videóra, nekem ez a módszer már többszörösen bevált.
!!!!!Csivettka Beauty Workshop!!!!
Gyertek mindannyian! Részletek: www.csivettka.com
Csatlakozzatok az eseményhez Facebookon: http://bit.ly/2t8RB3R
Sok-sok részletet fogunk veletek megosztani a közeljövőben!
Ha tetszett a videó, dobjatok rá egy lájkot!
Írjatok nekem a Csivettka Facebookra mindenféle témában:
http://bit.ly/csivettkafacebook
Csivettka mindennapok Instagramon:
http://bit.ly/2mtYl8r
A legfrissebb divatról pedig mindig itt tájékozódom:
http://bit.ly/2mtJPgZ
Együttműködéssel kapcsolatos megkeresések:
ivett.csernyu@gmail.com
xoxo
IMÁDLAK TITEKET!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031