Ruhaterveket mutatott Náray Tamás | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Ruhaterveket mutatott Náray Tamás | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/03/25 13:45

Ruhaterveket mutatott Náray Tamás | AvianaRahlA mai vlog videóban egy számomra fontos témán keresztül rendkívül sok különleges emberrel ismerkedtem meg. Nagyon inspiráló nap volt és egy újabb mély víz bizonyos tekintetben, amit Szabó Magdának köszönhetek! :)
A videóban szereplő emberek mind elhivatott tisztelői Szabó Magda írónőnek. Megrendezésre kerül az ICON nevű rendezvény 2017. április 13-án és ennek előhírnökeként kért fel a Jaffa Kiadó ezzel a videóval, hogy buzdítsam a nézőim azon tagjait, akik szeretik az irodalmat, Szabó Magdát, hogy legyenek részesei ennek az ünneplésnek! Így jutottam el többek között Náray Tamás szalonjába és nézhettem meg azokat a ruhaterveket is, amelyeket kifejezetten erre az eseményre álmodott meg a könyvek ihletéseként! Fantasztikusak! Néhány elkészült ruhát is láttam és alig várom, hogy az élő bemutatón megcsodálhassam a mesterműveket!
Örömmel vállaltam ezt a feladatot, hiszen számomra fontos ez a téma is, érdekel, kapcsolódik hozzám és azt már biztosan tudom, hogy Anyukámmal fogom megosztani a rendezvény-pillanatot, mert ez egy olyan ajándék lesz neki, ami tudom, hogy igazán boldoggá teszi!
Köszönöm szépen a Jaffa Kiadótól ezt a lehetőséget és hogy támogattak a videó elkészítésében!
SZABÓ MAGDA CENTENÁRIUM:
https://www.facebook.com/szabomagda100/?fref=ts
ICON SZABÓ MAGDA:
https://www.facebook.com/events/1725063377784295/?fref=ts
Regisztráció: szabomagdacentenarium@gmail.com
JÁTÉK
LEGYÜNK OTT EGYÜTT:
Két fő, páros belépőt kap és együtt szórakozunk majd ezen a remek eseményen! A nyerteseket én válaszom ki és a jegyet postai úton juttatjuk el hozzá! Kérem, hogy csak az jelentkezzen, aki biztosan meg tud jelenni az eseményen!
Időpont: 2017. április 13-án este 19.00 óra
Helyszín: Várkert Bazár, Budapest
Jelentkezz itt, 2017. április 7-ig: http://bit.ly/2nMZeKJ
OLVASD EL A KEDVENCED ÚJ KIADÁSBAN:
Öt szerencsés a kedvenc Szabó Magda könyvét elolvashatja új kiadásban. Csodálatos lett az új megjelenés, ahogy ez a videóban is megjelent. Most itt az alkalom, hogy akár magadnak, vagy az egyik szerettednek ajándékozd valamelyik könyvet!
Válassz innen: http://www.jaffa.hu (Csak Szabó Magda könyvet!)
Jelentkezz itt, 2017. április 7-ig: http://bit.ly/2nwpg4g
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930