NE LEGYEN TABU: Mások véleménye! #1 | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:NE LEGYEN TABU: Mások véleménye! #1 | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/03/18 16:15

NE LEGYEN TABU: Mások véleménye! #1 | AvianaRahlEgy jó reklám olykor annyira betalál... Így volt velünk ennél a Dove kampányvideónál is! Egyszerűen imádjuk! :)
Az említett videó: https://www.youtube.com/watch?v=rm2Lcjh9MNo
Egy-egy példát hoztunk a saját életünkből is, ami kapcsolódik a márka üzenetéhez és bár Szilva storyja nem egy happy end történet, én hiszem, hogy idővel mégis így fog zárulni! Addig dicsérem, míg el nem hiszi! :)
Mondanám, hogy nekem talán szerencsém volt, de igazából a szerencsének ehhez semmi köze: minden egyes lépcsőfokért 110%-osan megdolgoztam és megküzdöttem és bebizonyítottam, hogy az életkor nem lehet akadály az álmaink elérésénél!
Itt a Youtube felületén, ahol lehetőség van megírni a gondolataidat egy látott videóval kapcsolatban, kiemelkedően fontos, hogy mit adsz tovább magadból. Csak negativitást, gyűlöletet, irigységet, netán primitívséget? Ha így lenne, inkább ne tedd: kíméld meg a videóst és kíméld a saját idődet. Nyomj egy dislikeot és éld tovább az életed!
Ha viszont építő, kedves hozzászólásod van, ne tartsd magadba, hiszen mindenkinek jól esik a pozitív visszajelzés - a kritikát is, tálald úgy, hogy ne bánts meg vele mást. Építsd az adott személyt, ne rombold! Hidd el, az apró kedvesség nekünk is ugyanúgy jól esik, ahogy neked is!
Tessék pezsegni!
A videó nem szponzorált és senki nem kért meg minket rá, hogy pont erről a videóról beszéljünk!
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031