3 NAPOS TUDÓSÍTÁS: Paris Fashion Week 2017 | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:3 NAPOS TUDÓSÍTÁS: Paris Fashion Week 2017 | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/03/11 11:45

3 NAPOS TUDÓSÍTÁS: Paris Fashion Week 2017 | AvianaRahlÉletem leghosszabb videója, azonban mindenképpen szeretettem volna egyben átadni az élményeimet Nektek! Jó szórakozást hozzá, ne felejtsetek el egy kis rágcsát is magatok mellé tenni! :)
Kiegészítő gondolatok:
1. Máshogy szerkesztettem meg ezt a vlogot, a korábbiakhoz képest, mert szerettem volna, ha a nyüzsi zajok is átjönnek és tényleg ott érezhetitek magatokat a backstage-ben. Fontosnak tartottam, hogy egy komplex élményt adhassak át az érdeklődőknek! Két nagyobb felvétel rész esetben a zenei jogok miatt külön zenét használtam, de minden más eredeti hang.
2. A három napból kettőn szakadt az eső, rettentően hideg volt, így sajnos a magammal vitt és szépen megkomponált ruháimat/cipőimet nem tudtam felvenni.
3. Láttam, hogy hogyan öltözködnek az emberek, akik a világ minden részéről eljöttek erre az eseményre és ez nekem egy akkora önbizalom löketet adott, hogy innentől kezdve senkinek sem számít a bántó megjegyzésre arra vonatkozólag, hogy mit és hogyan viselek. Úgy öltözködöm a jövőben is, ahogy én jól érzem magam és ahogy szeretnék, csak még bátrabban! :) Erre biztatom azokat is, akiknek "mindig meg akarják mondani a tutit", hogy ezeket a megjegyzéseket rázzátok le magatokról és csak az számítson, hogy NEKED mit tetszik és miben érzed jól magad.
4. A Colorista filmforgatás szintén fontos indok volt, amiért Párizsba utaztam, de elsődlegesen az, hogy tudósítsak Nektek erről az eseményről és átadjam a gondolataimat, első benyomásaimat! A Colorista kisfilmet esőben, rettenetes hidegben forgattuk le és mivel aznap szerettem volna az egyik összerakott szettet felvenni, (ami bár szép hófehér volt, de nagyon vékony és végig remegtem benne) besegítettek a lányok a hajam színezésénél, hogy hamarabb végezzünk, ne fagyjak halálra, plusz tükör nem volt, így nem láttam volna mit hova fújok! Fontos tehát megemlítenem, hogy a termék használata valóban annyira egyszerű, ahogy az hirdetve van és csak a kellemetlen külső körülmények miatt kaptam segítséget! Mivel ez egy reklámfilm forgatás (nekem is ez volt az első ilyen) egy-egy részt többször fel kellett venni, hogy legyen anyag, amiből dolgozni lehet, amit később videóvá lehet összevágni, így itt is látható, hogy egy-egy jelenetet újra megismételtünk!
Köszönöm szépen a L'Oréal Paris Magyarországnak, hogy én letettem az a személy, aki közelebb hozhatta a nézői felé a Fashion Showk világát, és ebben a 3 napos eszméletlen őrületben részt vehetett! :P
Köszönöm szépen mindenkinek, aki végig követte az eseményeket insta storyban és köszönöm a kedves szavakat, biztatást és támogatást. Miattatok érdemes tovább folytatni és más szintekre is vinni ezt a hobbi-munkát, igent mondani olyanokra, amik színesítik a csatornát és ezzel az én élménytáramat is. Nagyon hálás vagyok Nektek és szeretettel gondolok rátok ezek miatt! A bántó, negatív, irigy emberekkel kapcsolatban azonban, ettől a videóval kezdve zéró toleranciát alkalmazom a csatornámon!
Tessék pezsegni!
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.comAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930