Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (252.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (252.)
Forrás: Kontraszt, 2017/03/01 19:00

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (252.)Egy legendás leves és egy rendkívül hasznos konyhai trükk következik Frank Sándor és Kádár Németh Matild mesterszakácsoktól. Ezúttal egy klasszikus, egykoron gyógyírként is ajánlott erőlevest főznek, miközben egy nagyon egyszerű és hatásos trükköt is bemutatnak, melynek segítségével örökre elfelejthetik a zavaros húsleveseket.
Szöllősi Viktor egy mediterrán, de akár egzotikusnak is nevezhető receptet mutat be a kiszombori Rónay Kúria Étteremben. A klasszikus kacsamellet a gyömbér és a karamellízalt alma ízkombinációja varázsolja különleges fogássá.
Gasztronómiai magazinunkban FittAnyuka, vagyis Szabóné Papp Emőke képviseli a reform, mi több a vegán gasztronómiát. Nem is akárhogy, hisz receptjei még a hagyományos étkezés híveit is elvarázsolja. Most ismét egy nagyon finom, ötletes, pillanatok alatt elkészíthető süti receptjét mutatja be.
A távol-keleti konyha legfőbb jellegzetessége a sok zöldség és a számtalan egzotikus fűszer. A Wok n Go kínai étterem szakácsa ezúttal azonban egy olyan receptet mutat be, melyben a jól meg szokott szárnyas, sertés vagy éppen marha hús helyett egy tengeri herkentyűt, egészen pontosan tintahalat süt.
http://www.torzsasztal.com/adasok/aktualis.html
Médiapartnereink:
http://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930