10 Napos Víz Kihívás | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:10 Napos Víz Kihívás | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/02/18 11:15

10 Napos Víz Kihívás | AvianaRahlA mai videóban egy remek kihívás eredményeit osztom meg veletek. Tényleg remek volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha tudja magáról, hogy nehezen megy a vízfogyasztás és nem elégedett a bőre állapotával, adjon egy esélyt ennek a dolognak! :)
Kiegészítő információk:
A 10. nap után is sikerélménnyel zártam/zárom a napokat és azt gondolom sikerült egy végérvényes változtatást elérnem a vízfogyasztási szokásomban! :)
Mindenki véleményét szívesen meghallgatom, azonban csakis megfelelő stílusban. Az utóbbi arcbőröm állapotát nyíltan felvállaló videóimnál nagyon sok kioktatást, lenézést, "nagy megmondást" kaptam, melyek már szinte ott tartottak értelmi szintben, hogy "meg szoktam mosni egyáltalán az arcom?"
Ez nagyon csalódottá tesz és őszintén szólva elveszi a kedvem attól, hogy a jövőben megosszam az orvosi eredményeim (amik egyébként teljesen privát adatok mindenki életében) és a konzultációk alatt összeszedett információkat!
Nagyon köszönöm azoknak az embereknek a kommenjeit, akik támogatni, segíteni akarnak, vagy éppen biztatnak szeretnének ebben a kérdésben! Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat és a pozitivitásotokat!
Bár nem terveztem elmondani még, de egy szakmailag neves endokrinológus megvizsgálta az összes vizsgálatom eredményét és kijelentette, hogy teljesen egészséges vagyok! :)
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.com
Szia, Evelin vagyok! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Nyomj rá egy like-ot ha tetszett és ha új vagy, csatlakozz a csatornámhoz!
Tessék pezsegni! :)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031