NE LEGYEN TABU: Első nőgyógyászati vizsgálat | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:NE LEGYEN TABU: Első nőgyógyászati vizsgálat | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/02/04 17:15

NE LEGYEN TABU: Első nőgyógyászati vizsgálat | AvianaRahlA mai videóban egy olyan témáról beszélgetünk, ami minden nő életében egyszer esedékes lesz, az pedig a nőgyógyászati vizsgálat. Megosztjuk veletek a mi "első" élményünket, kiegészítve az általunk fontosnak ítélt gondolatokkal!
Szilva csatornája: http://bit.ly/1RCX2h1
Instagram: @szilvaglam
A sorozatról: Olyan dolgokról lesz szó ezekben a NE LEGYEN TABU videókban, ami a legtöbb embernél nem éppen egy átlagos csevegős topik: plasztikai sebészet, legrosszabb randi est, szőrtelenítés stb..
A mi barátságunk már van olyan szinten, hogy a fura, ciki dolgokat is meg tudjuk beszélni és ezekbe a beszélgetésekbe szeretnénk bevonni Benneteket is - ha vevők vagytok rá!
A saját véleményünket mondjuk el egy-egy témában, ami egészen változatos lehet így a jövőre nézve, természetesen a jó ízlés határain belül! ;)
Felhívnám a figyelmet: Az utálkozó, bunkó, primitív megnyilvánulásoktól kérlek, kíméljetek meg minket! Köszönjük! :)
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.com
Szia, Evelin vagyok! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Nyomj rá egy like-ot ha tetszett és ha új vagy, csatlakozz a csatornámhoz!
Tessék pezsegni! :)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031