Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (250.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (250.)
Forrás: Kontraszt, 2017/01/05 19:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (250.)Egy elsőre banálisnak tűnő receptet mutatunk be a következő percekben. A gyakorló háziasszonyok, szakácsok azonban tudják, hogy igazán finom, omlós daragaluskát nem is olyan egyszerű készíteni. Kádár Németh Matild a Roosevelt téri Halászcsárda séfje most megmutatja, hogyan is készül az igazán tökéletes grízgaluska.
Pappné Szabó Emőke, ismertebb nevén FittAnyuka, kislányával egy vegán finomságot, csicseriborsó krémet készít. A receptet afféle előételnek vendégfogadó falatkákhoz ajánljuk pirítóssal, csak arra tessenek ügyelni, hogy a vendégek nehogy jól lakjanak még a főétel előtt.
A kínai konyha világhódító körútjának újabb állomásaként a magyar gasztronómiát is meghódította. Nem véletlenül, hisz a sokféle zöldségnek és egzotikus fűszernek köszönhetően nem csak egészséges, könnyű, de nagyon ízletes is.
Ezúttal is a Wok n' Go kínai Étterem egy újabb receptjét, a Fűszeres csípős csirke elkészítési módját mutatjuk be.
Szöllősi István és Szöllősi Viktor, a kiszombori Rónay Kúria Étteremben egy igen laktató, embörös, diétásnak tehát aligha nevezhető étel elkészítését mutatják be. A Bárányhúsos káposzta egyedisége abban rejlik a bárányon kívül, hogy savanyú és édes káposzta képezi az alapját.
http://www.torzsasztal.com/adasok/aktualis.htmlAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930