Miele vezeték nélküli porszívó - DuoflexVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Miele vezeték nélküli porszívó - Duoflex
Forrás: Miele főzősuli, 2024/03/13 19:30

Miele vezeték nélküli porszívó - DuoflexA Miele bemutatja legújabb csodafegyverét, a Duoflex vezeték nélküli álló porszívót! Ha unod a kábelek korlátozásait és egy igazán erős, mégis kényelmes megoldást keresel, akkor kattints a leírás alatt található linkre.
🌀 Különleges teljesítmény & szabadság 🌀
A Duoflex porszívó nem csak szabadon enged, de a hagyományos Miele porszívókhoz hasonló erővel is takarít. És mindez akár 55 percen át, köszönhetően a hét cellás Li-Ion akkumulátornak!
🔍 Automatikus padlófelismerés 🔍
Felejtsd el a felesleges állítgatást! A MultiFloor elektromos kefe minden padlótípushoz tökéletesen alkalmazkodik, így neked csak a porszívózás örömére kell koncentrálnod.
⚡ SpeedLock rendszer ⚡
Váltás a komplett készülékről a kézi egységre? Pár másodperc az egész a SpeedLock rendszerrel! Ráadásul a falra szerelhető tartóval mindig kéznél lesz a porszívód, anélkül, hogy helyet foglalna.
🐾 Duoflex Cat & Dog 🐾
Állatszőr mindenhol? A Duoflex Cat & Dog változattal ez többé nem probléma. Az Electro Compact kefe gyorsan és hatékonyan szabadít meg minden szőrtől és szennyeződéstől.
💨 Higiénia a maximumon 💨
A Duoflex vezeték nélküli porszívó higiéniai szűrője 99,99%-os teljes szűrőhatást biztosít, így otthonod levegője tisztább lesz, mint valaha.
🎨 Elegáns design 🎨
A Duoflex nem csak egy álló porszívó, hanem lakásod dísze is lehet. Modern színei és minőségi felületei igazán stílusossá teszik.
Ne maradj le erről a forradalmi tisztasági élményről! Látogasd meg oldalunkat, hogy megtudd, hogyan viheted a porszívózást egy új szintre a Miele Duoflex-szel!
💬 Kérdésed van? Írd meg kommentben!
🔗 További információk a Miele Duoflex-ről: https://www.miele.hu/c/duoflex-4984.htmAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930