A keresésnek megfelelt találatok.

Videótalálatok erre: "ejel nappal buda pest"

Éjjel-Nappal Budapest 14-11-19

Éjjel-Nappal Budapest 14-11-19

RTL Most, 2014/11/19 22:12
Lali reggel azt hiszi, jó úton halad afelé, hogy hazavigye magával Zsófit Budapestre, amikor Zsófi közli Gedeonnal, hogy soha nem fog összejönni vele. Lali reménye azonban szertefoszlik, amikor Zsófi az anyjával folytatott mély érzelmi töltetű beszélgetés után bejelenti, hogy eldöntötte: végleg Esztergomban marad, és beszáll a családi vállalkozásba. Zsófi elbúcsúzik Lalitól, ám később az utolsó pillanatban mégis felbukkan a pályaudvaron, és közli, hogy Budapest mellett döntött - mivel ott vannak az igazi barátai.

Éjjel-Nappal Budapest 14-09-29

Éjjel-Nappal Budapest 14-09-29

RTL Most, 2014/09/29 21:31
A lakók szóhoz sem jutnak, amikor Gábor reggel bejelenti, hogy elege van, és elköltözik. Főleg Lali nem tud mit kezdeni a helyzettel, mindent megpróbál, hogy megakadályozza barátja távozását. Gábor azonban úgy véli, hogy Joe elárulta őt, ezért kitart elhatározása mellett, és kiköltözik. Lali dühében tombolni kezd, és mindenért Alexát okolja. Amikor Joe végül rendre utasítja, Lali elmenekül a lakásból. Abban bízik, hogy Gábor legalább ilyen rosszul érzi magát új helyén, a kollégiumban, ám hatalmasat téved, mivel Gábor hamar beilleszkedik. Este ismét veszekszik társaival az albérletben, miközben Gábor egy diáklány karjai közt próbálja elfelejteni Alexát...

Népszerű, felkapott videók

Makón járt a nemzetgazdasági miniszterMakón járt a nemzetgazdasági miniszter (Makói VTV)

MEGJELÖLT VIDEÓIDfelülreA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Legutóbb megtekintett videók
    
Legutóbbi keresések
                        
© 2014 mrc webdesign