A keresésnek megfelelt 12 találat, most mutatva: 1-12.

Videótalálatok erre: "ejel nappal buda pest"

« előző1 következő »
Éjjel-Nappal Budapest 14-04-02

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-02

RTL Most, 2014/04/02 21:31
Lali reggel bejelenti, hogy szeretne egy bulival köszönetet mondani a többieknek, hogy mindig támogatták. Értetlenül reagál, amikor a többiek mind visszamondják. Nem sokkal később egy állatkereskedésben spontán meghív két rajongót a buliba azzal, hogy hozhatják a barátaikat is. Ezzel párhuzamosan Joe és Barbi elhatározzák, hogy meglepik Lalit egy bulival, és szólnak a többieknek is. Amikor visszaérnek a lakásba, rájönnek, hogy Lali sem volt tétlen. Legnagyobb nemtetszésükre a lakásban egy csomó idegenre bukkannak, akiktől Lali csak egy csel segítségével tud megszabadulni. Amikor Lali rendre bocsánatot kér mindenkitől, Joe kijelenti, hogy a bulinak még koránt sincs vége - épp ellenkezőleg. A lakótársak hatalmas, éjszakába nyúló partit csapnak. Reggel Zsófi bejelenti a többieknek, hogy Ádám segít neki a karrierjében. A többiek szkeptikusak, de Zsófi lesöpri az ellenvetéseket, és nem sokkal később elmegy Ádám klubjába, ahol Ádám olcsó diszkós cuccba akarja bújtatni, és klubzenére felküldi a színpadra. Zsófi mérgesen mondja Ádámnak, hogy neki nem ez az elképzelése a zenéről, mire Ádám vígan közli vele, hogy a diszkózene csak vicc volt. Zsófi még mindig nincs meggyőzve, ezért Ádám meghívja egy promóter barátjához. A promóter tényleg lelkesedik Zsófi tehetségéért. De amikor Zsófi kimegy, Ádám a promóter kezébe nyom egy köteg pénzt - meg kellett fizetnie a lelkesedését. Zsófi jó passzba kerül, mégis összezördül Bálinttal, amikor Ádám támogatásáról áradozik. Bálint szkeptikus, és azt mondja, hogy Ádámot csak Zsófi érdekli, nem pedig a zenéje. De Zsófi meg van győződve róla, hogy Ádám segítségével előrébb jut majd. Reggel Marci megmutatja Reginának az itallapok terveit, Anikó felhúzza magát rajta. Ahelyett, hogy a nagy hongkongi projektre dolgozna, Reginának tesz baráti szívességeket! Miközben Anikó az ügynökségben Dorinának beszél a Marci iránti heves érzelmeiről, ezzel párhuzamosan Marci arról beszél Reginának, hogy még mindig szereti Anikót. Amikor visszaér az ügynökségbe, Marci gyorsan ráveszi Anikót, hogy mászkáljanak Budapesten, és csináljanak új fotókat a megbízáshoz. Tényleg sikerül olyan fotókat csinálniuk, amelyek a legmesszemenőbben megfelelnek a kínai megrendelőnek. A hongkongi pozitív válasz felett érzett örömükben megcsókolják egymást, amit Anikó hirtelen félbeszakít és Marci értésére adja, hogy nem tud neki megbocsátani a Fannival való viszonyáért. Marci kétségbeesik.

Éjjel-Nappal Budapest 14-03-25

Éjjel-Nappal Budapest 14-03-25

RTL Most, 2014/03/25 21:26
Reginát sokkolja, amikor megjelenik a hajón egy új vendég, és kiderül róla, hogy ő Tünde volt élettársa. Kristóf segítségével ki tudják tenni a férfit a hajóról, de Tündének felszakadnak a régi sebei, Regina fogja Vandát, és elmegy vele sétálni, hogy elterelje a gondolatait. Míg a két testvér abban reménykedik, hogy anyjuk iszákos korszaka véget ért, Misi újra megjelenik Tündénél, és sikerül a nőt megingatnia elhatározásában: A férfi mindenáron vissza akarja őt kapni! Amikor Regina és Vanda visszaérnek a hajóra, megdöbbenve kénytelenek tudomásul venni, hogy anyjuk vissza akar menni Egerbe. A két lány nem tudja meggyőzni Tündét, Vanda dühösen közli, hogy ő itt marad Budapesten. Ám mire Regina legközelebb beszél Vandával, már ő is megváltoztatta a döntését. Attól fél, hogy anyja újra a pohár után nyúl, ha egyedül megy vissza a szülővárosukba Misivel. Ezért Vanda mégis vele tart. Regina aggódik a testvéréért, reméli, hogy nem fogja feláldozni anyjukért a saját életét. Barbi és Alexa már korán reggel újra összevesznek. Amikor Zalán is kiosztja őket a szalonban a tegnapi kerítésük miatt, mindketten be kell, hogy lássák, tegnap túllőttek a célon. Mivel a szalonba járó vendégek körében nagy kereslet van a férfiakra, Alexa és Barbi csak azért is rendezni akarnak egy szingliknek szóló börzét. Titokban megpróbálnak férfiakat keríteni, azonban nem járnak sikerrel. Pofátlanul bejelentik Zalánnak, arra gondoltak, hogy holnap rendeznének a szalonban egy rapid randit, végül sikerül is meggyőzniük főnöküket. Anikó reggel érzelmileg összezavarodik Marci miatt, mert a fiú nem bírja tovább, hogy csak úgy dolgoznak egymás mellett. Anikó Zsófihoz menekül a kávézóba, ott irigykedve nézi, milyen jól kijön Zsófi Bálinttal. Zsófi el akarja egy kicsit terelni Anikó gondolatait, ezért elmegy vele vásárolni, ám mivel nem tudja abbahagyni, hogy folyton a boldogságáról beszéljen, Anikó begurul. Zsófi később aztán bocsánatot kér, engesztelésképpen el akar menni, bulizni Anikóval. De Anikó a diszkóban is úgy érzi, hogy a gyertyatartó szerepét játssza Zsófi és Bálint mellett. Dorinával vigasztalódik, tetszik neki, ahogy Dorina Kristófot kezeli, annak ellenére, hogy milyen nehéz kettőjük kapcsolata.

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-04

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-04

RTL Most, 2014/02/04 21:10
Kristóf nemtetszése dacára munka után Dorina hazaviszi magával a jóképű Andort. Dorina lakásában Kristóf együtt akar lenni Zitával, de megzavarja Dorina és Andor nevetése a szomszéd szobából, és ez nagyon idegesíti. Amikor Dorina javaslatára négyesben elmennek ebédelni, a féltékeny Kristóf összetűz Andorral, és kis híján összeverekednek. Dorina megunja a játszadozást, és beolvas Kristófnak, hogy hagyja abba, hogy kihasználja Zitát, csak azért, hogy őt, Dorinát féltékennyé tegye. Később, a lakásban Zita megkérdezi, hogy Kristóf tényleg kihasználja-e, de Kristóf tagadja. Regina egri csapata egyik reggel felbukkan az ajtóban. Kibéreltek egy lakást Budapesten, és meg akarják ünnepelni Regina másnapi szülinapját. Regina nem túl lelkes, rossz a lelkiismerete, mert megcsalta Rékát Chris-szel. Zsófi célozgat Réka előtt, mire Regina keményen beolvas neki. Vitára kerül a sor, mert a lányok úgy látják, Regina egyáltalán nem örül, hogy itt vannak. Este a bulin Regina mégis kibékül Rékával. Amikor átteszik a bulit az új, üres lakásba, vadul ünneplik Regina szülinapját, Regina és Réka között békülős együttlét van kilátásban. Amikor András reggel elmegy a lakásba, hogy átadja Lalinak az első részét a lemezeladások után a leendő mulatós sztár rögtön azt szeretné, ha a lakótársai fizetés ellenében átvállalnák tőle a takarítószolgálatot. De a lakótársakat nem lehet megvásárolni, ezért Lali fel akar venni egy takarítónőt. Később több takarítónő is eljön, Lali rögtön hármat is felvesz, de a lehetetlen viselkedésével még aznap elűzi őket. Amikor este nagy mellénnyel bejelenti, hogy meghívja a többieket Ádám klubjába inni, ők megmondják neki, hogy nem tudja megvásárolni a barátságukat. Elutasítják az ajánlatot, így Lali egyedül megy bulizni Ádámhoz, ahol mindenkinek fizet egy kört.

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-22

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-22

RTL Most, 2014/04/22 21:30
Lali borzasztó szerelmi bánattól szenved Nóri miatt, miután visszatér Berlinből. Ő álmai asszonya, és nem tudja elfelejteni a vele töltött szép időt. Gáborral odacövekelnek a Margit hídra, hogy munkába menet elkapják Nórit. Lali majd kibújik a bőréből, amikor egyszer csak tényleg ott áll előtte a lány. De Nóri megint elmondja, hogy van barátja. Lali nem adja fel, és felkeresi a lányt a manager boltban, ahol eladóként dolgozik. Amikor váratlanul felbukkan a lány barátja, Kornél, Nóri úgy tesz, mintha Lali egy átlagos vásárló lenne csak. Lali kénytelen-kelletlen belemegy a játékba. Este megjelenik nála Nóri. Lali újból szerencsét próbál, de Nóri szomorúan mondja, hogy nincs közös jövőjük. Lali teljesen összetörik. Hanna ma ünnepli a 18. születésnapját. Végre nagykorú lesz, azt csinálhat, amit csak akar. Áronnal elhatározzák, hogy lógnak az iskolából. Karesz bejelenti, hogy különleges meglepetéssel készült Hanna szülinapjára. Közben Joe elmondja Barbinak, hogy évekkel ezelőtt nyitott egy takarékbetétet Hannának, és azt akarja nekiajándékozni nagykorúsága alkalmából. De Hanna első dolga, hogy egy kör vodkát vesz a pénzből. Később Karesz elhívja a kölyköket egy bulibuszba, ami persze balhéval végződik. Este Hannát és Áront beviszik a rendőrök az őrsre. A többieknek sikerül elmenekülniük. Zsófi reggel elindul az Ádám által szervezett hangpróbára a koncertterembe. Ideges, de határozott tervet követ. A fellépéshez még szüksége van Ádám segítségére, aztán kegyetlenül ki akarja rúgni. De Zsófi nem vette számításba Ádámot, aki elsősorban azt akarja, hogy végre lefektethesse a lányt. Egész nap folyik köztük a macska-egér játék. Amikor a stúdióban váratlanul megjelenik Bálint, kitör a balhé. Összevesznek Ádámmal, végül Zsófi ingerülten elküldi Bálintot. A hangpróba után Ádám közli Zsófival, hogy még meg kell beszélniük a részleteket az estével kapcsolatban. Megbeszélnek egy találkozót egy elegáns étterembe. Itt Ádám egyértelműen jelzi szexuális vágyait, mire Zsófi bosszúsan megszakítja vele az együttműködést. Ádám nélkül is képes felépíteni a karrierjét. Este kibékülnek Bálinttal.

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-09

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-09

RTL Most, 2014/04/09 21:30
Lali reggel boldog, amikor egy ládányi rajongói levéllel lép be a lakásba. A lakótársaival együtt kibontják a leveleket, és kihalásznak egy csomó fotót, amiken a legkülönbözőbb nők kínálják fel magukat. Lali meg akarja hívni az egyik nőt Berlinbe, és rögtön találkozót beszél meg a csinos Julival. Julinak azonban ma vigyáznia kell a kisöccsére, Oszkárra, így hárman együtt indulnak el. Oszkár ki nem állhatja Lalit, és alattomos módon tönkreteszi a randiját Julival. Még meg is zsarolja Lalit, aki pénzt ad neki, hogy ne zavarja őket folyton. Oszkár azonban egyre mohóbbá válik, mire Lalinak ez már túl sok lesz, és leleplezi az egész dolgot. Oszkár mindazonáltal álszent módon azt állítja Juli előtt, hogy Lali pénzt ajánlott neki, hogy zavartalanul rávethesse magát Julira. Juli hisz az öccsének, kioszt Lalinak egy pofont, és faképnél hagyja őt. Fanni átbulizza az éjszakát Márkkal és Zsolttal, majd reggel kirúgják a klubból. Zsolt bejelenti, hogy este lesz egy király parti a legjobb DJ-kkel. Fanni rögtön lelkes, és máris rendesen fel akar készülni anyaggal. Márk kénytelen-kelletlen felhívja a dílerét, akitől aztán Fanni egy csókkal több zacskó spurit kicsikar. Márkkal együtt kokszként adják el a drogot a parkban. Azonban civil rendőrök mindkettőjüket tetten érik, és feljelentik őket dílerkedésért. Este Márk egy kellemes tévénézős estét akar szervezni Fannival. Amikor azonban Zsolt telefonál, Fanni rögtön tűzbe jön. Márk szerelmet vall Fanninak, és megpróbál a lány lelkére beszélni - hiába. Fanni a drogok mellett és Márk ellen dönt. Joe reggel egy ismerőst edz, akit elhagyott a felesége. A válás oka a nő beteljesületlen gyermek utáni vágyakozása volt. Joe rájön, hogy fel kell kínálnia Barbinak valami kompenzációt, ha hosszú távon boldoggá akarja tenni. Elviszi Barbit kirándulni a póniudvarra. Barbi pokolian lelkes, és mindketten élvezik a csodás napot. Barbi hangulatának viszont annyi, amikor egy boldog gyermekes családra lesz figyelmes. Világossá válik számára, hogy soha nem fog beteljesülni az ideális családról alkotott álma, és egy ürüggyel kimenti magát a programról. Míg az anyjánál, Ildikónál sírja ki magát, Joe nem érti, mi ütött hirtelen Barbiba. Este aztán kibékülnek. Barbi szépen magába fojtja a problémáját, és szexre csábítja Joe-t.

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-17

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-17

RTL Most, 2014/02/17 21:10
Karesz reggel bejelenti, hogy vége a kirándulásnak, mire Áron berág, ám Hannának sikerül leállítani őket, azzal, hogy közli velük: most pedig mindketten elmennek Áron kocsiján a legközelebbi bolthoz, és hoznak valami ennivalót. A két fiú, vonakodva bár, de útnak indul, a boltnál azonban összevesznek. Áron otthagyja Kareszt a boltnál. Mikor Karesz később gyalog visszaér a faházba, meg akarja verni Áront, s eközben Hannára is rákiabál: Miért áll össze egy ilyennel?! Hanna azonban kioktatja, hogy ne szóljon bele az ő szerelmi életébe, és keményen leszidja. Mikor később, már otthon ismét összeakaszkodnak a féltékeny Karesszel, Hanna egyértelműen a fiú értésére adja, hogy viselkedésével veszélybe sodorja a barátságukat. Karesz, szorult helyzetében, jobb híján szövetkezik Borival: együtt fogják Hannát elválasztani Árontól. Reggel Dénes azzal szembesül, hogy az Irén által napokkal korábban feladott társkereső hirdetésre egy prostituált jelentkezik. Az eseményekbe Rita is belekeveredik, s kénytelen bevallani, hogy ő is részt vett a hirdetés elkészítésében. Irén egy bocsánatebédre invitálja mindkettőjüket, ám erről is hamar kiderül, hogy egy Dénesnek szervezett randi: Dénes egyik excsaja próbál így visszatérni valahai szerelméhez. A felháborodott Dénes Ritával lelép az étteremből, és inkább egy gyorsbüfében ebédel, ahol kipanaszkodja magát Ritának. A nap eseményeinek hatására pedig Rita és Dénes közel kerülnek egymáshoz. Zsófi boldog, hogy jól működik a kapcsolata Bálinttal, ám emiatt reggel hajba kapnak Reginával. Regina azt mondja Zsófinak, hogy csak rossz lelkiismerete miatt van együtt Bálinttal. A veszekedés Reginával annyira kikészíti Zsófit, hogy egy eperturmix-szal akarja megkövetni őt az utóbbi idők veszekedéseiért. Regina azonban visszautasítja a bocsánatkérést, úgyhogy Zsófi elmegy Bálinthoz a munkahelyére, és ott sírja el bánatát: vissza akarja szerezni legjobb barátnőjét. Bálintnak támad egy ötlete, hogyan tudná Zsófi meglágyítani Regina szívét, és nem sokkal rá szervez is Zsófival egy krémes-csatát Regina számára, úgy, hogy Zsófi a célpont. Ezzel aztán valóban sikerül is jó kedvre deríteni Reginát, és a két lány kibékül egymással.

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-13

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-13

RTL Most, 2014/02/13 21:10
Amikor reggel Karesz megint megzavarja Hannát és Áront, elhatározzák, hogy elmennek a Velencei tóhoz egy kulcsos házba egy romantikus utazásra. Sajnos hülye módon rögtön meghívják Kareszt és társait is. Amikor még Bori is bejelentkezik, Hanna ellágyul, és - Áron nagy bánatára - őt is meghívja. Bori a tónál felhúzza magát Hanna és Áron turbékolásán, ezért ők - Bori sértődött pillantásaitól kísérve - visszavonulnak a házba. Az erdőből hirtelen ordítás hallatszik. Bori eltűnt, a többiek aggódva indulnak keresésére. Végül a házban találják meg, úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Karesz kivételével mindenki mérgesen visszavonul. Bori azonnal lecsap rá, hogy bevonja a machinációiba, hogy szétválassza Hannát és Áront. Karesz egyelőre ellenáll a kísértésnek. Zsófi Bálint egyértelmű szavain törte a fejét. Anikó azt tanácsolja neki, hogy gondolja végig, hogy nem esett-e bele Bálintba? Munka közben Zsófi figyeli Bálintot, aki végig közömbösnek mutatkozik iránta. Amikor egy ismeretlen nő érdeklődik Bálint után, Zsófi még féltékeny is lesz. Kérdőre vonja a fiút, kiderül, hogy a nő a volt kolléganője. Mire Zsófi elnézést kér, majd erőt vesz magán, és megvallja Bálintnak, milyen sokat jelent számára. Bálint kifejti, hogy ők csak kollégák - nem akarja tovább a vigasztaló szerepét játszani. A nap végén bejelenti, hogy nem akar többé Zsófival egy műszakban dolgozni. Épp menni készül, mikor Zsófi egyszerűen megcsókolja. Zsófi még a többiek előtt is felvállalja Bálintot, és magával viszi a szobájába. Joe úgy érzi, készen áll az autók eladására. De az új főnöke és a kollégái rögtön ellenszenvesek neki. Amikor Ildikó és Géza benéznek hozzá, már el is szúrja a próbafeladatát, amikor megtagadja, hogy egy idős hölgynek eladjon egy túl drága autót. Még Lali is felbukkan, akivel Joe - a főnök szeme láttára - eljátssza a barátságos tanácsadót, és végül még egy kabriós próbaútra is beszervezi. De Joe főnöke rájön, hogy Lali és Joe ismerik egymást, és azzal fenyegeti Joet, hogy már csak egy dobása van. A nap végére Joe-nak sikerül eladnia egy autót ,mire a főnöke egy üveg olcsó pezsgőt nyom az újonc kezébe.

Éjjel-Nappal Budapest 14-01-14

Éjjel-Nappal Budapest 14-01-14

RTL Most, 2014/01/14 21:05
Chris visszatér a lakóhajóra - miatta Zsófi szíve rögtön gyorsabban kezd verni. Chris azonban továbbra is csak Regina iránt érdeklődik, és azon töri a fejét, hogyan vehetné rá a lányt egy titkos egy éjszakás kalandra. Regina azonban, akinek rossz a lelkiismerete Zsófi miatt, egymás után többször is kikosarazza a fiút, még akkor is, amikor Chris arra használja Zsófit, hogy féltékennyé tegye vele Reginát. Zsófi félreértelmezi Chris jeleit, és azt hiszi, ő is tetszik a fiúnak. De aztán a divatbemutatóján nevetségessé válik, amikor megcsókolja Chris t - aki viszont lerázza őt, és bevallja, hogy a szíve már valaki másé. Regina és Chris végül kettesben maradnak, és Chris bevallja, hogy komolyan beleesett Reginába. Regina egy rövid ideig elbizonytalanodik, de aztán faképnél hagyja Christ. Marci már kora reggel ideges a kiállítás megnyitója miatt. Anikó szintén nagy nyomás alatt van, mivel rövid határidővel vállal el egy jól fizető munkát. Így aztán a közösnek tervezett napot sokkal inkább egymás mellett, mint egymással töltik el. Amikor Fanni felbukkan az ügynökségben, hogy bocsánatot kérjen az elterjesztett pletykákért, Anikó elutasítóan viselkedik vele. Helyette Marci az, aki esélyt ad a lánynak, hogy bizonyítson: Marcinak segítő kezekre van szüksége a képek szállításához. A galériában viszont Fanni ügyetlenül viselkedik, amiért Marci leteremti. Mivel azonban Fanni erősködik, hogy Anikónak és Dénesnek van egy titka, Marci végül mégis újra gondolkodóba esik, még ha alaptalannak is tűnnek a félelmei. Anikót eközben meglátogatja Dénes, és benne is kétségek támadnak - végtére is, ő csókolta meg Dénest, nem pedig fordítva. Amikor Anikó és Marci este újra találkoznak a lakásban, mindketten eljátsszák, hogy totál k.o-k, közönyösen fekszenek egymás mellett, és nem tudnak aludni. Zsófi reggel meglepi Kristófot egy szülinapi reggelivel - amire a fiú gorombán és elutasítóan reagál. Miután Kristófnak derékzsábája lesz, Dávid azzal oltogatja őt, hogy bizony egyre csak öregszik. Kristófnak egész nap a hülye beszólásokat és a gratulációkat kell hallgatnia, holott az ő szemében ez nem ok az ünneplésre. A gyalázat Ádám klubjában éri el csúcspontját, ahol először az egész személyzet egy Dávid által rendezett szerenádot ad elő Kristófnak, végül pedig még Rita is tesz egy kínos bejelentést az összes vendég előtt. Kristóf kereket old, de hirtelen ott áll előtte Dorina egy üveg minőségi whiskey-vel. Dórinál egy ivós játék során mindketten szórakoztató dolgokat tudnak meg a másikról.

Éjjel-Nappal Budapest 14-01-06

Éjjel-Nappal Budapest 14-01-06

RTL Most, 2014/01/06 20:50
Kristóf győzelme tudatában, a reggeli közös futásnál kijelenti Dávidnak, hogy ő nyeri majd Dorinával szemben a bárvezetői pozícióért vívott csatát Ádám új klubjában. Később, a klubban tartott válságmegbeszélésen tényleg úgy tűnik, orrhosszal vezet a lány előtt, mert meg tudja lepni Ádámot a jó ötleteivel. Dorina kíméletlenül lepattintja Kristófot az italkereskedésben a beszerzésnél. A lány munka közben is inkább a férfivendégekkel flörtöl Kristóf helyett. Kristóf sértve érzi magát hiúságában, ezért Natasával, az új pultos kisegítővel eltűnik a raktárba, de megérkezik Ádám, és beolvas Kristófnak. Az ezt követő megbeszélésen Ádám bejelenti, hogy Dorina lesz az új főnök. Kristóf végtelenül pipa, nem akarja harc nélkül elfogadni a helyzetet. Lali le akar fogatni egy saját videoklipet, amivel fel szeretné pörgetni a dala eladását. Mivel a lakótársai közül senki nem akar szerepelni a klipben, Lali végül megkérdezi Szandit is, aki készségesen áll a kérdéshez. A lakóhajón való közös forgatás alatt Szandi hirtelen személyeskedő lesz, és habozás nélkül kijelenti, hogy le akar feküdni Lalival. Lali úgy érzi, végre közel kerül céljához! De amikor megérkeznek a lakásba, Szandi furán kezd viselkedni, és különös módon alázza Lalit. Lali nem érti a dolgot, és lefújja az egészet. Zalán elkezdte tervezni az esküvőt, és szerzett egy lehetséges helyszínt. Ildikóval és az ő legjobb barátnőjével, Erzsikével együtt megmutatja Barbinak a szép esküvői rendezvénytermet. Barbi teljesen odavan érte. Aztán Erzsike, aki mellékesen jövendőmondással foglalkozik, megjósolja, hogy Joe és Barbi között problémák adódnak. Barbinak oda a jó kedve. Amikor kiderül, hogy nem tud táncolni, Zalán szemrehányásokat tesz neki. Barbi egyre jobban elveszíti az önuralmát.

Éjjel-Nappal Budapest 13-12-11

Éjjel-Nappal Budapest 13-12-11

RTL Most, 2013/12/11 21:10
Rita és Fanni továbbra is próbálják elűzni utált lakótársukat, Gergőt, és ezért trükkökhöz folyamodnak. Szexi fehérneműben befekszenek az ágyába. Erre a fiú konzervatív anyja, Natália azzal fenyegetőzik, hogy nem ad neki több pénzt. Este Fanni és Rita ünnepi hangulatban vannak. Míg Rita dolgozik, Fanni összeismerkedik a szívtipró Kristóffal. Azonnal bedől a sármjának, és bár Rita határozottan óva inti, mégis elmegy Kristóffal a lakóhajóra. Itt Kristóf kimutatja a foga fehérjét. Elsősorban szexet akar. Fanni elmenekül és a lakásban kibékül Ritával. Míg Anikó vidéken volt, Marci hagyta, hogy az ügynökségben eluralkodjon a káosz. Anikó ideges ettől, de közben élvezi a viszontlátást. Az ügynökségben a dühöngő Zoli várja őket, aki beolvas Anikónak, amiért szerinte elhanyagolja az üzletet. A lakótársak reggel eléggé meglepődnek, amikor Ádám lenyűgöző reggelivel állít be. Alexa csak mérsékelten örül Ádám újabb nagyszabású gesztusának. Amikor ráadásul Ádám és Gábor még össze is vesznek, Alexa kidobja Ádámot a lakásból. Később, a fürdőszoba takarítása közben Alexa és Gábor közelebb kerülnek egymáshoz: Gábor megcsókolja Alexát. Alexa erre elhatározza, hogy beszél Ádámmal a túlzó viselkedéséről, de Gábor félreérti a helyzetet, és meg van győződve róla, hogy Alexa egyszer s mindenkorra szakít Ádámmal. Ezt a szkeptikus Lalinak is bejelenti. Amikor Alexa és Ádám találkoznak, a férfi egy kozmetikai szalonnal lepi meg Alexát, amit direkt neki vett. Egy újabb szerelmi vallomást követően Alexa megint összejön vele. Este a lakásban Alexa újra lerázza a csalódott Gábort.

Éjjel-Nappal Budapest 13-11-27

Éjjel-Nappal Budapest 13-11-27

RTL Most, 2013/11/27 21:10
Reggel Lali bejelenti, hogy nem fogja elénekelni András számát, mivel nem illik hozzá. Gábornak azonban mégis sikerült rábeszélnie Lalit, hogy ne hagyja elveszni ezt a lehetőséget és menjen el a felvételre. Miután Lali beszerzett magának egy cowboy öltözéket, megjelenik a hangstúdióban. Ott azonban egyre kényelmetlenebbül érzi magát a cowboy szerepben és végül félbeszakítja a felvételt. Bevallja Andrásnak, hogy ez a cowboy imázs nem illik hozzá. Ám időközben Andrásnak támadt egy remek ötlete és megírta a tökéletes számot Lalinak. Reggeli közben továbbra is rossz a hangulat Barbi és Joe között. Barbi mérges, mert Joe nem akarja az általa kívánt napon elvenni. Amikor még azt is bevallja Joenak, hogy abbahagyta a tabletta szedését, vita alakul ki közöttük. A következmény: Barbi elköltözik, és az édesanyjához menekül. Ám éppen Hanna az, aki arra ösztönzi Joe-t, hogy hódítsa vissza Barbit. Annak érdekében, hogy nyújtani tudjon neki valamit, visszamegy dolgozni a műhelybe. Felkeresi Barbit az édesanyjánál és a bocsánatát kéri. Barbi nem tud ellenállni Joe érzelmes győzködésének és visszaköltözik a lakásba. Joe azonban továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy nem akar gyereket Barbitól és ismét hitegetnie kell őt. Ma van Anikó születésnapja és Marci bocsánatot akar kérni Anikótól a tegnapi vitájuk miatt, de Anikó csak az ügynökség megnyitójával törődik. Röviddel a megnyitó előtt azért mégis kibékülnek. Amikor Marci a korábban megbeszéltekkel ellentétben nem a vendégekkel törődik, hanem egy galériatulajdonos nővel szakmai beszélgetést folytat és kapcsolatot épít, újra összekapnak Anikóval.

Éjjel-Nappal Budapest 13-11-20

Éjjel-Nappal Budapest 13-11-20

RTL Most, 2013/11/20 21:10
Reggel Rita újra megpróbál beszélni Marcival. Zsófi azonban megneszeli ezt, és miután a sarokba szorított Marci is elhagyja az albérletet, Zsófi és Joe Ritának esik. Marci újra megpróbálja elmondani Anikónak, mit érez iránta - de Anikó nem képes mindaddig megbocsájtani, amíg Marci nem mondja meg Ritának egyértelműen, hogy tűnjön el az életükből. Marci az ügynökség frissen meszelt falán tölti ki dühét, majd leissza magát. Rita ebben az állapotban talál rá, majd megint veszekednek, míg egyszer csak Rita végső kétségbeesésében azt nem mondja: "szeretlek". Csókolózni kezdenek, és majdnem szeretkeznek is - de Marci az utolsó pillanatban meggondolja magát és Dávidhoz menekül, aki egy tőle meglepően komoly leckét ad Marcinak a szerelemről. Rita úgy érzi, megerősítést kapott Marcitól, és bejelenti az albérletben, hogy Marcit magával fogja vinni külföldre.

« előző1 következő »
Népszerű, felkapott videók
 

Új sorozat! Maricruz - hétköznap 14:55Új sorozat! Maricruz - hétköznap 14:55 (TV2 videók)

 

Édes Élet - 144. adás 1. részÉdes Élet - 144. adás 1. rész (TV2 videók)

 

4 lábú csirke Nagyhegyesen4 lábú csirke Nagyhegyesen (RTL Klub)

 

Édes Élet - 144. adás 2. részÉdes Élet - 144. adás 2. rész (TV2 videók)

 

Édes Élet - 143. adás 3. részÉdes Élet - 143. adás 3. rész (TV2 videók)

 

Édes Élet - 144. adás 3. részÉdes Élet - 144. adás 3. rész (TV2 videók)

 

Aurelio rányomult Zsófi húgára isAurelio rányomult Zsófi húgára is (RTL Klub)

MEGJELÖLT VIDEÓIDfelülreA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Legutóbb megtekintett videók
    
Legutóbbi keresések
                        
© 2014 mrc webdesign