A keresésnek megfelelt 13 találat, most mutatva: 1-13.

Videótalálatok erre: "ejel nappal buda pest"

« előző1 következő »
Éjjel-Nappal Budapest 14-08-07

Éjjel-Nappal Budapest 14-08-07

RTL Most, 2014/08/07 20:50
Miután Lali egész éjszaka a klubfellépéséről osztogatott szórólapokat és ragasztott ki plakátokat Nórival együtt, nappal az izgatottság miatt egyáltalán nem tud aludni. Megpróbálkozik azzal, hogy iszik, ám ahelyett, hogy elálmosodna, egyre részegebb lesz. Csakhamar az a zseniális ötlete támadt, hogy bejelentés nélkül megjelenik a egy rádiónál, hogy reklámot csináljon a fellépéséhez. Erre azonban nem kerül sor, mert a rádió kidobja a részeg Lalit. Ám Lali nem adja fel.

Éjjel-Nappal Budapest 14-06-20

Éjjel-Nappal Budapest 14-06-20

RTL Most, 2014/06/20 20:50
Regina és Dávid legnagyobb megdöbbenésére Anikó bejelenti, hogy elhagyja Budapestet és határozatlan időre egy barátnőjéhez külföldre költözik. Regina kiakad, és megkéri Marcit, tartsa vissza Anikót, Marci azonban vállat von: ő még örülne is, ha Anikó egy időre eltűnne. Regina próbálkozásai kudarcba fulladnak, Anikó nem akarja meggondolni magát. Mikor azonban Zoli is Marci szemébe vágja, hogy örülhetne, amiért megszabadul Anikótól, Marci elbizonytalanodik. Marci meglátogatja Anikót a hajón, hogy beszéljen a lánnyal, majd úgy alakul, hogy az ágyban kötnek ki. Marci azt gondolja, kibékülhetnének, de Anikó kijelenti, nagy hibát követtek el. A kapcsolatuknak nincs jövője, és azért megy külföldre, hogy végiggondolja, vissza akar-e térni egyáltalán valaha re. Marci úgy érzi, becsapták, és elhagyja a hajót. Regina hiába vigasztalja az albérletben.

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-02

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-02

RTL Most, 2014/04/02 21:31
Lali reggel bejelenti, hogy szeretne egy bulival köszönetet mondani a többieknek, hogy mindig támogatták. Értetlenül reagál, amikor a többiek mind visszamondják. Nem sokkal később egy állatkereskedésben spontán meghív két rajongót a buliba azzal, hogy hozhatják a barátaikat is. Ezzel párhuzamosan Joe és Barbi elhatározzák, hogy meglepik Lalit egy bulival, és szólnak a többieknek is. Amikor visszaérnek a lakásba, rájönnek, hogy Lali sem volt tétlen. Legnagyobb nemtetszésükre a lakásban egy csomó idegenre bukkannak, akiktől Lali csak egy csel segítségével tud megszabadulni. Amikor Lali rendre bocsánatot kér mindenkitől, Joe kijelenti, hogy a bulinak még koránt sincs vége - épp ellenkezőleg. A lakótársak hatalmas, éjszakába nyúló partit csapnak. Reggel Zsófi bejelenti a többieknek, hogy Ádám segít neki a karrierjében. A többiek szkeptikusak, de Zsófi lesöpri az ellenvetéseket, és nem sokkal később elmegy Ádám klubjába, ahol Ádám olcsó diszkós cuccba akarja bújtatni, és klubzenére felküldi a színpadra. Zsófi mérgesen mondja Ádámnak, hogy neki nem ez az elképzelése a zenéről, mire Ádám vígan közli vele, hogy a diszkózene csak vicc volt. Zsófi még mindig nincs meggyőzve, ezért Ádám meghívja egy promóter barátjához. A promóter tényleg lelkesedik Zsófi tehetségéért. De amikor Zsófi kimegy, Ádám a promóter kezébe nyom egy köteg pénzt - meg kellett fizetnie a lelkesedését. Zsófi jó passzba kerül, mégis összezördül Bálinttal, amikor Ádám támogatásáról áradozik. Bálint szkeptikus, és azt mondja, hogy Ádámot csak Zsófi érdekli, nem pedig a zenéje. De Zsófi meg van győződve róla, hogy Ádám segítségével előrébb jut majd. Reggel Marci megmutatja Reginának az itallapok terveit, Anikó felhúzza magát rajta. Ahelyett, hogy a nagy hongkongi projektre dolgozna, Reginának tesz baráti szívességeket! Miközben Anikó az ügynökségben Dorinának beszél a Marci iránti heves érzelmeiről, ezzel párhuzamosan Marci arról beszél Reginának, hogy még mindig szereti Anikót. Amikor visszaér az ügynökségbe, Marci gyorsan ráveszi Anikót, hogy mászkáljanak Budapesten, és csináljanak új fotókat a megbízáshoz. Tényleg sikerül olyan fotókat csinálniuk, amelyek a legmesszemenőbben megfelelnek a kínai megrendelőnek. A hongkongi pozitív válasz felett érzett örömükben megcsókolják egymást, amit Anikó hirtelen félbeszakít és Marci értésére adja, hogy nem tud neki megbocsátani a Fannival való viszonyáért. Marci kétségbeesik.

Éjjel-Nappal Budapest 14-03-25

Éjjel-Nappal Budapest 14-03-25

RTL Most, 2014/03/25 21:26
Reginát sokkolja, amikor megjelenik a hajón egy új vendég, és kiderül róla, hogy ő Tünde volt élettársa. Kristóf segítségével ki tudják tenni a férfit a hajóról, de Tündének felszakadnak a régi sebei, Regina fogja Vandát, és elmegy vele sétálni, hogy elterelje a gondolatait. Míg a két testvér abban reménykedik, hogy anyjuk iszákos korszaka véget ért, Misi újra megjelenik Tündénél, és sikerül a nőt megingatnia elhatározásában: A férfi mindenáron vissza akarja őt kapni! Amikor Regina és Vanda visszaérnek a hajóra, megdöbbenve kénytelenek tudomásul venni, hogy anyjuk vissza akar menni Egerbe. A két lány nem tudja meggyőzni Tündét, Vanda dühösen közli, hogy ő itt marad Budapesten. Ám mire Regina legközelebb beszél Vandával, már ő is megváltoztatta a döntését. Attól fél, hogy anyja újra a pohár után nyúl, ha egyedül megy vissza a szülővárosukba Misivel. Ezért Vanda mégis vele tart. Regina aggódik a testvéréért, reméli, hogy nem fogja feláldozni anyjukért a saját életét. Barbi és Alexa már korán reggel újra összevesznek. Amikor Zalán is kiosztja őket a szalonban a tegnapi kerítésük miatt, mindketten be kell, hogy lássák, tegnap túllőttek a célon. Mivel a szalonba járó vendégek körében nagy kereslet van a férfiakra, Alexa és Barbi csak azért is rendezni akarnak egy szingliknek szóló börzét. Titokban megpróbálnak férfiakat keríteni, azonban nem járnak sikerrel. Pofátlanul bejelentik Zalánnak, arra gondoltak, hogy holnap rendeznének a szalonban egy rapid randit, végül sikerül is meggyőzniük főnöküket. Anikó reggel érzelmileg összezavarodik Marci miatt, mert a fiú nem bírja tovább, hogy csak úgy dolgoznak egymás mellett. Anikó Zsófihoz menekül a kávézóba, ott irigykedve nézi, milyen jól kijön Zsófi Bálinttal. Zsófi el akarja egy kicsit terelni Anikó gondolatait, ezért elmegy vele vásárolni, ám mivel nem tudja abbahagyni, hogy folyton a boldogságáról beszéljen, Anikó begurul. Zsófi később aztán bocsánatot kér, engesztelésképpen el akar menni, bulizni Anikóval. De Anikó a diszkóban is úgy érzi, hogy a gyertyatartó szerepét játssza Zsófi és Bálint mellett. Dorinával vigasztalódik, tetszik neki, ahogy Dorina Kristófot kezeli, annak ellenére, hogy milyen nehéz kettőjük kapcsolata.

Éjjel-Nappal Budapest 14-09-29

Éjjel-Nappal Budapest 14-09-29

RTL Most, 2014/09/29 21:31
A lakók szóhoz sem jutnak, amikor Gábor reggel bejelenti, hogy elege van, és elköltözik. Főleg Lali nem tud mit kezdeni a helyzettel, mindent megpróbál, hogy megakadályozza barátja távozását. Gábor azonban úgy véli, hogy Joe elárulta őt, ezért kitart elhatározása mellett, és kiköltözik. Lali dühében tombolni kezd, és mindenért Alexát okolja. Amikor Joe végül rendre utasítja, Lali elmenekül a lakásból. Abban bízik, hogy Gábor legalább ilyen rosszul érzi magát új helyén, a kollégiumban, ám hatalmasat téved, mivel Gábor hamar beilleszkedik. Este ismét veszekszik társaival az albérletben, miközben Gábor egy diáklány karjai közt próbálja elfelejteni Alexát...

Éjjel-Nappal Budapest 14-08-25

Éjjel-Nappal Budapest 14-08-25

RTL Most, 2014/08/25 20:50
Reggel Dorinát, Zitát és Anikót aznapi hatállyal kidobják az albérletükből. Dorina a lakóhajóra szeretne költözni, Anikó azonban inkább azt a minigarzont választja, amit Kinga kínált neki. Közben Dávidra és Reginára rengeteg munka vár, ugyanis bejelentkezett egy népes társaság, hogy a hajón tartson lakodalmat. Amikor Dorina is megjelenik, és szállást kér Dávidtól, a fiú nehéz helyzetbe kerül. Végül a teltház ellenére megígéri, hogy segít. Dávid megpróbálja Pali bácsit, az ellenszenves vendéget, az egyetlent, aki nem tartozik az ünneplők közé, elküldeni a hajóról.

Éjjel-Nappal Budapest 14-08-12

Éjjel-Nappal Budapest 14-08-12

RTL Most, 2014/08/12 20:50
Lali semmi jót nem sejt reggel, majd András egy lesújtó internetes cikk megjelenése után, hogy Lali veri a rajongóit - azonnal személyesen akar beszélni vele. Amikor Lali megérkezik a hangstúdióba, András bejelenti, hogy végérvényesen befejezi a közös munkát Lalival. Egy rajongóit megtámadó sztárnak nincs jövője és nem érdekli mi történt valójában. Az albérletben Lali összeveszik Zsófival, aki kárörvendve dörgöli Lali orra alá, hogy neki pont most indul be igazán a zenei karrierje.

MosaicOnline - Csóró Lali: "Kállay zenéjétől feljebb vagyok!"

MosaicOnline - Csóró Lali: "Kállay zenéjétől feljebb vagyok!"

Mosaic Online, 2014/06/01 15:50
https://www.facebook.com/mosaictv
Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Csóró Lali egy hatalmas bejelentéssel készült nekünk, ami a videóban hallható is. Lali a Bravo Otto-n díjátadóként volt jelen, így beszélgettünk Ottoról, a Lalipop folytatásának tervéről, valamint arról, hogy szerinte mire buknak a csajok.

Éjjel-Nappal Budapest 14-05-07

Éjjel-Nappal Budapest 14-05-07

RTL Most, 2014/05/07 21:31
Amikor Alexa reggel mesél a 2 éves fiáról, Bencéről, akit örökbe adott, a lakótársai megértően reagálnak. Barbiban azonban ismét feltör a vágy egy saját gyermek után. Titokban tartja a problémáját Joe előtt, mert nem akarja őt elveszíteni. Barbi később elmenekül a kozmetikai szalonból, mivel Zalán révén megint szembesül a gyerek-témával. Amikor Alexa otthon meg akarja vigasztalni Barbit, Joe odajön. A kétségbeesett Barbiból végül kifakad, hogy sose szűnt meg benne a gyermek utáni vágy, és ezt illetően hazudott Joe-nak. Joe-t sokkolja a bejelentés, és ismét tisztázza, hogy ő nem akar több gyereket. Miközben Joe megtárgyalja a kapcsolata jövőbeni kilátásait Gáborral, Barbi ugyanezt teszi az anyjával. Mindketten kétségbe vannak esve, amiért a másik nem enged. Regina feszült reggel, amiért nincs elég vendége a lakóhajónak. Úgy dönt, hogy forgat egy reklámvideót az internetes oldalra, hogy így mindenekelőtt a fiatalokat odavonzza. A mottó szerint: A hotel tökéletes hely mind a partizóknak, mind a friss szerelmeseknek. Zsófi és Bálint készségesen felajánlják, hogy segítenek a forgatásban. Bálintnak azonban nehezére esik hitelesen megcsókolni Zsófit a kamera előtt. Dávid közbelép, és megmutatja, hogy kell jól csinálni. A fiúk összezördülnek, ami tovább fokozódik, amikor Bálint a forgatást követően megtudja, hogy Zsófi és Dávid valaha jártak, de ezt Zsófi soha sem mondta neki. Bálint féltékenységtől őrjöngve elhagyja a lakóhajót, és azt sem hagyja, hogy este a lakásban Zsófi lecsillapítsa. Bálint hazamegy, Zsófi pedig frusztráltan ottmarad. Fanni reggel iszonyatosan másnapos, és nagyon kivan, ezt még Rita előtt sem tudja eltitkolni. Rita megint közli Fannival, hogy sürgősen el kellene mennie függőség-tanácsadásra. Fanni este találkozik Zsolttal és az embereivel a parkban. Meglepetésére Márk szintén ott van. Amikor Fanni a feszültség miatt megint drogot vesz be, Márk csalódottan elfordul tőle. Este Fanni teljesen készen felbukkan Ritánál, és végre bevallja, hogy komoly drogproblémája van.

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-22

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-22

RTL Most, 2014/04/22 21:30
Lali borzasztó szerelmi bánattól szenved Nóri miatt, miután visszatér Berlinből. Ő álmai asszonya, és nem tudja elfelejteni a vele töltött szép időt. Gáborral odacövekelnek a Margit hídra, hogy munkába menet elkapják Nórit. Lali majd kibújik a bőréből, amikor egyszer csak tényleg ott áll előtte a lány. De Nóri megint elmondja, hogy van barátja. Lali nem adja fel, és felkeresi a lányt a manager boltban, ahol eladóként dolgozik. Amikor váratlanul felbukkan a lány barátja, Kornél, Nóri úgy tesz, mintha Lali egy átlagos vásárló lenne csak. Lali kénytelen-kelletlen belemegy a játékba. Este megjelenik nála Nóri. Lali újból szerencsét próbál, de Nóri szomorúan mondja, hogy nincs közös jövőjük. Lali teljesen összetörik. Hanna ma ünnepli a 18. születésnapját. Végre nagykorú lesz, azt csinálhat, amit csak akar. Áronnal elhatározzák, hogy lógnak az iskolából. Karesz bejelenti, hogy különleges meglepetéssel készült Hanna szülinapjára. Közben Joe elmondja Barbinak, hogy évekkel ezelőtt nyitott egy takarékbetétet Hannának, és azt akarja nekiajándékozni nagykorúsága alkalmából. De Hanna első dolga, hogy egy kör vodkát vesz a pénzből. Később Karesz elhívja a kölyköket egy bulibuszba, ami persze balhéval végződik. Este Hannát és Áront beviszik a rendőrök az őrsre. A többieknek sikerül elmenekülniük. Zsófi reggel elindul az Ádám által szervezett hangpróbára a koncertterembe. Ideges, de határozott tervet követ. A fellépéshez még szüksége van Ádám segítségére, aztán kegyetlenül ki akarja rúgni. De Zsófi nem vette számításba Ádámot, aki elsősorban azt akarja, hogy végre lefektethesse a lányt. Egész nap folyik köztük a macska-egér játék. Amikor a stúdióban váratlanul megjelenik Bálint, kitör a balhé. Összevesznek Ádámmal, végül Zsófi ingerülten elküldi Bálintot. A hangpróba után Ádám közli Zsófival, hogy még meg kell beszélniük a részleteket az estével kapcsolatban. Megbeszélnek egy találkozót egy elegáns étterembe. Itt Ádám egyértelműen jelzi szexuális vágyait, mire Zsófi bosszúsan megszakítja vele az együttműködést. Ádám nélkül is képes felépíteni a karrierjét. Este kibékülnek Bálinttal.

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-09

Éjjel-Nappal Budapest 14-04-09

RTL Most, 2014/04/09 21:30
Lali reggel boldog, amikor egy ládányi rajongói levéllel lép be a lakásba. A lakótársaival együtt kibontják a leveleket, és kihalásznak egy csomó fotót, amiken a legkülönbözőbb nők kínálják fel magukat. Lali meg akarja hívni az egyik nőt Berlinbe, és rögtön találkozót beszél meg a csinos Julival. Julinak azonban ma vigyáznia kell a kisöccsére, Oszkárra, így hárman együtt indulnak el. Oszkár ki nem állhatja Lalit, és alattomos módon tönkreteszi a randiját Julival. Még meg is zsarolja Lalit, aki pénzt ad neki, hogy ne zavarja őket folyton. Oszkár azonban egyre mohóbbá válik, mire Lalinak ez már túl sok lesz, és leleplezi az egész dolgot. Oszkár mindazonáltal álszent módon azt állítja Juli előtt, hogy Lali pénzt ajánlott neki, hogy zavartalanul rávethesse magát Julira. Juli hisz az öccsének, kioszt Lalinak egy pofont, és faképnél hagyja őt. Fanni átbulizza az éjszakát Márkkal és Zsolttal, majd reggel kirúgják a klubból. Zsolt bejelenti, hogy este lesz egy király parti a legjobb DJ-kkel. Fanni rögtön lelkes, és máris rendesen fel akar készülni anyaggal. Márk kénytelen-kelletlen felhívja a dílerét, akitől aztán Fanni egy csókkal több zacskó spurit kicsikar. Márkkal együtt kokszként adják el a drogot a parkban. Azonban civil rendőrök mindkettőjüket tetten érik, és feljelentik őket dílerkedésért. Este Márk egy kellemes tévénézős estét akar szervezni Fannival. Amikor azonban Zsolt telefonál, Fanni rögtön tűzbe jön. Márk szerelmet vall Fanninak, és megpróbál a lány lelkére beszélni - hiába. Fanni a drogok mellett és Márk ellen dönt. Joe reggel egy ismerőst edz, akit elhagyott a felesége. A válás oka a nő beteljesületlen gyermek utáni vágyakozása volt. Joe rájön, hogy fel kell kínálnia Barbinak valami kompenzációt, ha hosszú távon boldoggá akarja tenni. Elviszi Barbit kirándulni a póniudvarra. Barbi pokolian lelkes, és mindketten élvezik a csodás napot. Barbi hangulatának viszont annyi, amikor egy boldog gyermekes családra lesz figyelmes. Világossá válik számára, hogy soha nem fog beteljesülni az ideális családról alkotott álma, és egy ürüggyel kimenti magát a programról. Míg az anyjánál, Ildikónál sírja ki magát, Joe nem érti, mi ütött hirtelen Barbiba. Este aztán kibékülnek. Barbi szépen magába fojtja a problémáját, és szexre csábítja Joe-t.

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-17

Éjjel-Nappal Budapest 14-02-17

RTL Most, 2014/02/17 21:10
Karesz reggel bejelenti, hogy vége a kirándulásnak, mire Áron berág, ám Hannának sikerül leállítani őket, azzal, hogy közli velük: most pedig mindketten elmennek Áron kocsiján a legközelebbi bolthoz, és hoznak valami ennivalót. A két fiú, vonakodva bár, de útnak indul, a boltnál azonban összevesznek. Áron otthagyja Kareszt a boltnál. Mikor Karesz később gyalog visszaér a faházba, meg akarja verni Áront, s eközben Hannára is rákiabál: Miért áll össze egy ilyennel?! Hanna azonban kioktatja, hogy ne szóljon bele az ő szerelmi életébe, és keményen leszidja. Mikor később, már otthon ismét összeakaszkodnak a féltékeny Karesszel, Hanna egyértelműen a fiú értésére adja, hogy viselkedésével veszélybe sodorja a barátságukat. Karesz, szorult helyzetében, jobb híján szövetkezik Borival: együtt fogják Hannát elválasztani Árontól. Reggel Dénes azzal szembesül, hogy az Irén által napokkal korábban feladott társkereső hirdetésre egy prostituált jelentkezik. Az eseményekbe Rita is belekeveredik, s kénytelen bevallani, hogy ő is részt vett a hirdetés elkészítésében. Irén egy bocsánatebédre invitálja mindkettőjüket, ám erről is hamar kiderül, hogy egy Dénesnek szervezett randi: Dénes egyik excsaja próbál így visszatérni valahai szerelméhez. A felháborodott Dénes Ritával lelép az étteremből, és inkább egy gyorsbüfében ebédel, ahol kipanaszkodja magát Ritának. A nap eseményeinek hatására pedig Rita és Dénes közel kerülnek egymáshoz. Zsófi boldog, hogy jól működik a kapcsolata Bálinttal, ám emiatt reggel hajba kapnak Reginával. Regina azt mondja Zsófinak, hogy csak rossz lelkiismerete miatt van együtt Bálinttal. A veszekedés Reginával annyira kikészíti Zsófit, hogy egy eperturmix-szal akarja megkövetni őt az utóbbi idők veszekedéseiért. Regina azonban visszautasítja a bocsánatkérést, úgyhogy Zsófi elmegy Bálinthoz a munkahelyére, és ott sírja el bánatát: vissza akarja szerezni legjobb barátnőjét. Bálintnak támad egy ötlete, hogyan tudná Zsófi meglágyítani Regina szívét, és nem sokkal rá szervez is Zsófival egy krémes-csatát Regina számára, úgy, hogy Zsófi a célpont. Ezzel aztán valóban sikerül is jó kedvre deríteni Reginát, és a két lány kibékül egymással.

Önállóan indul az Együtt-PM

Önállóan indul az Együtt-PM

RTL Klub, 2014/08/12 18:50
Két hónappal az önkormányzati választás előtt még sincs baloldali összefogás Budapesten. Bár többször bejelentették, hogy lesz együttműködés, az Együtt-PM közleményben tudatta, önállóan indul a választásokon.

« előző1 következő »
Népszerű, felkapott videók

A Macska - 28. részA Macska - 28. rész (TV2 videók)

 

A gonosz álarca - 102. részA gonosz álarca - 102. rész (TV2 videók)

 

A macska - 27. részA macska - 27. rész (TV2 videók)

 

Vízből mentették Szilvit, a szamaratVízből mentették Szilvit, a szamarat (TV2 videók)

 

A gonosz álarca - 95. részA gonosz álarca - 95. rész (TV2 videók)

 

A gonosz álarca - 101. részA gonosz álarca - 101. rész (TV2 videók)

 

Leitatta és megerőszakolta a fiútLeitatta és megerőszakolta a fiút (TV2 videók)

 

A Macska - 34. részA Macska - 34. rész (TV2 videók)

MEGJELÖLT VIDEÓIDfelülreA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Legutóbbi keresések
                        
© 2014 mrc webdesign