A keresésnek megfelelt 44 találat, most mutatva: 1-30.

Videótalálatok erre: "casting"

« előző1 2 következő »
Yolo Soma már a castingon megérezte a Party Aréna csábító illatát

Yolo Soma már a castingon megérezte a Party Aréna csábító illatát

444.hu, 2014/07/04 21:10
Van akinek már a Yolo Világ castingja is egy atomjó buli volt.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

A szoba casting

A szoba casting

Videa, 2014/10/20 11:20

Friderikusz - 1. rész 2014.10.16.

Friderikusz - 1. rész 2014.10.16.

ATV, 2014/10/17 09:20
Két ország között jön-megy, az egyik héten még egy hollywood-i filmbe castingol, a másik héten már esetleg Magyarországon forgat. Elmúlt 40 éves, és úgy tűnik, még mindig úton van, a hazai sikerek után évek óta mintha új önmagát keresné, többnyire Amerikában.
Kamarás Iván itthon egy kisjátékfilmben, A győztes című alkotásban szerepelt, és ezen az estén leült asztalunkhoz.
A legfrissebb hírekért, videókért, cikkekért látogasson el az atv.hu oldalára, illetve csatlakozzon hozzánk a Facebookon és Twitteren.

MosaicOnline - Játék határok nélkül játékosai mesélnek a forgatásokról

MosaicOnline - Játék határok nélkül játékosai mesélnek a forgatásokról

Mosaic Online, 2014/10/16 18:31
https://www.facebook.com/mosaictv
15 év kihagyás után újra indul a legendás Játék határok nélkül a Közmédián. A legújabb szériában már nem városok képviselik Európa országait, hanem országok a kontinenseket. Két játékos, Balázs és Gergely meséltek a castingokról, a felkészülésről, a többi ország játékosairól, a rivalizálásokról, valamint arról, hogy miért érdemes majd leülni szombatonként a tv elé, és nosztalgikus hangulatban folytatni azt, amit 15 éve abbahagytunk, nézni a Játék határok nélkül vadonatúj produkcióit.

Kósa Lajos: ˝Kutyakomédia˝ amit a baloldal csinált

Kósa Lajos: ˝Kutyakomédia˝ amit a baloldal csinált

TV2 videók, 2014/10/02 11:05
Kósa Lajos szerint a baloldali főpolgármester-casting leginkább egy ˝kutyakomédiára˝ hasonlított. A Fidesz alelnöke Gyurcsány Ferencet sejti a háttérben, úgy gondolja a DK elnökének forgatókönyve érvényesült. A Mokka vendége a Fidesz alelnöke, Kósa Lajos volt.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 év

Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje

Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje

TV2 videók, 2014/09/25 09:00
Amatőr és színészi gyakorlattal rendelkező lányok is jelentkeztek a Jóban Rosszban felhívására, hogy megmutassák, ők a legalkalmasabbak a TV2 napi sorozatának főszerepére. A castingon ismerős arcok is feltűntek és a befutó végül a Megasztárban feltűnt énekesnő, Nagy Adri lett.
"Régóta érdekelt a színészet, így nagyon boldog vagyok, hogy a stáb engem választott. Nagyon felpörögtek az események, ruhapróba, szövegtanulás és már az első forgatási napomon is túl vagyok. Még fel sem fogtam igazán, hogy mi történik." - mondta Adri, akit a nézők először október végén láthatnak majd Bettyként.
"Adri régóta a látóterünkben van, nagyon tehetséges lány, amit most a castingon is bebizonyított. Egyhangú döntés született, hogy ő tökéletes a szerepre. Nem hasonmást kerestünk, így nem volt követelmény a szőke rövid haj. Mivel egy teljesen új Bettyt látnak majd a nézők, nem volt szükség arra, hogy Adri külsején változtassunk." - árulta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.
 
Korhatár: 12 év

BACKSTAGE / Legyél Te a Jóban Rosszban Betty Tanakisa!

BACKSTAGE / Legyél Te a Jóban Rosszban Betty Tanakisa!

TV2 videók, 2014/09/11 10:20
Legyél Te a Jóban Rosszban Betty Tanakisa!
Van benned tehetség és úgy érzed, mintha a Jóban Rosszban dögös, nagyszájú Betty Tanakisét rólad mintázták volna?
Jelentkezz és legyél te a Jóban Rosszban csapatának legújabb tagja!
Fényképes önéletrajzodat küldd a jobanrosszban@tv2.hu e-mail címre!
20-26 év közötti lányok jelentkezését várjuk szeptember 17-ig. A legígéretesebb tehetségeket közvetlenül értesítjük a casting időpontjáról.

AKTÍV / Kamarás Ivánt hamarosan sorozatszerepben láthatjuk?

AKTÍV / Kamarás Ivánt hamarosan sorozatszerepben láthatjuk?

TV2 videók, 2014/09/10 11:55
Amerika és Magyarország közt osztja meg idejét Kamarás Iván, a színész most egy hónapot itthon töltött el. Szerencsére sok munkája volt, befejezett egy nagyjátékfilmet és kisfilmet is, de volt más forgatásos munkája is. Amerikában mostanában szereplőválogatásokra jár, vagy ha épp nincs kint, castingvideókat küld maga helyett. Most egy amerikai szuperhősös sorozat egyik főbb szerepére jelentkezik, erre készíti a bemutatkozó videót, és reméli, alkalmasnak találják a karakterre.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 év

Fapad: új vígjátéksorozat az M1-en

Fapad: új vígjátéksorozat az M1-en

MTVA, 2014/08/28 13:50
Egy légitársaság mindennapjait mutatja be a közmédia új televíziós műsora, a Fapad. Az októberben induló, Litkai Gergely és Vinnai András által írt vígjátéksorozatot Zomborácz Virág, Fazakas Péter és László Péter rendezi.
A 26 perces epizódokból álló, dokumentarista stílusban készülő 24 részes széria szeptember 15-ig forog, majd októbertől az M1 műsorán lesz látható - hangzott el a produkcióról tartott hétfői budapesti sajtótájékoztatón.
Helmeczy Dorottya, a produkció line producere elmondta: a sorozat dokumentarista stílusú lesz, de hagyományos színészi játékra és forgatókönyvírásra épül. A forgatás június 15-én kezdődött zömmel eredeti helyszíneken, így Ferihegyen, a szerelőhangárokban, emellett felépítettek egy teljes repülőgépbelsőt egy TU-154-es gép alapján.
Zomborácz Virág rendező, akinek Utóélet című filmje szeptemberben kerül a mozikba, azt mondta, hogy bár három rendező dolgozik a sorozaton, a helyszínek, az operatőri munka, a színészi játék egységet visz a produkcióba. "A forgatókönyvírók pontos szövegeket írtak, ehhez ragaszkodunk is a forgatás során" - hangsúlyozta, méltatva a forgatókönyv humorát és a helyzetkomikumot. Megjegyezte, hogy a formátum izgalmas játékokra ad lehetőséget, például a színészek bele-belenéznek a kamerába vagy úgy viselkednek, mintha épp nem venné őket a stáb. A sorozat az NBC amerikai csatorna ál-dokumentumsorozatához, az Office-hoz lesz hasonló, de a Fapad meseszerűbb, karikatúraszerűbb és főleg magyarosabb lesz.
A történet egy kétes hírű vállalkozó által alapított fapados légitársaság mindennapjait mutatja be, a dokumentarista stílust pedig az teremti meg, hogy egy kábelcsatorna lehetőséget kap arra, hogy a vállalkozás létrehozását megörökítse.
Litkai Gergely elmondta: a sorozatot együtt írták Vinnai Andrással fele-fele arányban. A színészeket is ők választották, a castingot hosszú előkészületek előzték meg. A főszereplőről, Anger Zsoltról szólva megjegyezte, hogy egyből rá gondoltak finom humora, valamint nagy szinkronmúltja miatt. "Régen szerettem volna repülős sorozatot készíteni, de azt gondoltam, hogy ez Magyarországon szinte kivitelezhetetlen. Nemcsak drága, de nehezen is egyeztethető" - fogalmazott, hozzátéve, hogy most azonban minden nehézség elhárult, ráadásul Lisztopád Krisztina díszlettervező egy komplett repülőgépbelsőt is összerakott.
"A téma két szempontból is hálás: egyrészt a repülés mindig a végletes helyzeteket eredményez, másrészt az áldokumentarista stílus rengeteg lehetőséget ad, hiszen nem tudni, mi igaz és mi nem" - fogalmazott. "Eléggé szatirikus, bevállalós sorozat lesz a Fapad" – ígérte.
A humorista-forgatókönyvíró megjegyezte, hogy a sorozat és karakterei a mai valóságra épülnek, a légitársaságot alapító Szemlő Róbert például korábban az állatifehérje-feldolgozással foglalkozott. Szólt arról is, hogy az epizódok különálló történeteket mutatnak be, így azok is bekapcsolódhatnak a sorozatba, akik esetleg nem látják valamelyik részt. Az első széria a légitársaság alapításától az első nagyobb nehézségig mutatja be a történetet.
Nyitrai Kata, az MTVA szórakoztató műsorok főszerkesztője arról szólt, hogy a stílus a színészeknek is nagy lehetőség arra, hogy magukat is adják, hozzáköltsenek a szerephez. A sorozat műsorba kerülésének pontos időpontját később hozzák nyilvánosságra, az őszi műsorstruktúra ismertetésekor. "Nagyon bízunk a sorozat sikerében" - tette hozzá a főszerkesztő, megjegyezve, hogy a formátum lehetőséget ad arra, hogy a néző "benne érezze magát a történetben". Elhangzott: a nézőszámtól függ, hogy hány évadra tervezik a Fapadot, de ismerve a nézői szokásokat, igyekeznek kifutási időt biztosítani a produkciónak.
Anger Zsolt mellett a további szerepekben többek közt Végh Zsolt, Gosztonyi Csaba, Kovács Vanda, Bartsch Kata, Andrássy Máté, Gados Béla, Lengyel Tamás, Járai Máté, Tóth Eszter, Téby Zita, Mészáros Piroska, Takács Nóra Diána, Lengyel Ferenc, Tóth Szabolcs, Janklovics Péter, Vida Péter, Dobó Kata, Rezes Judit, Pindroch Csaba és Haumann Máté tűnik fel.

2014-08-05 Casting

2014-08-05 Casting

Echo TV, 2014/08/05 19:21
Falus Ferenc volt országos tisztifőorvost kívánják indítani a baloldal közös főpolgármester-jelöltként az önkormányzati választáson. A DK és az MSZP még nem döntött. Horváth Csaba, aki magát még mindig az MSZP jelöltjének tartja, zsarolásról beszélt. Falus Ferenc pedig egy internetes közösségi oldalon üzent Tarlós Istvánnak, hogy készen áll a megmértettetésre.
 

RTL híradó - Késő esti kiadás 14-07-24

RTL híradó - Késő esti kiadás 14-07-24

RTL Most, 2014/07/25 00:00
Ismerős - Kormánybiztos is dolgozott korábban a cégnél, amely részt vett a Szabadság téri emlékmű felállításában. Casting - Ügyvéd és színész neve is felmerült a baloldalon főpolgármester-jelöltként, késésben vannak a kiválasztással. Lezuhant - Újabb légikatasztrófa, a Szahara felett repült a gép, amikor elvesztették, 116-an voltak a fedélzeten. Az RTL híradóját két hétig érhetik el a honlapon!

RTL II Híradó 14-07-24

RTL II Híradó 14-07-24

RTL Most, 2014/07/24 21:30
Ismerős - Kormánybiztos is dolgozott korábban a cégnél, amely részt vett a Szabadság téri emlékmű felállításában. Casting - Ügyvéd és színész neve is felmerült a baloldalon főpolgármester-jelöltként, késésben vannak a kiválasztással. Lezuhant - Újabb légikatasztrófa, a Szahara felett repült a gép, amikor elvesztették, 116-an voltak a fedélzeten. Az RTL II Híradóját két hétig érhetik el a honlapon!

Főpolgármester-jelöltet castingolnak a baloldalon

Főpolgármester-jelöltet castingolnak a baloldalon

Hír24, 2014/07/22 16:50
Benyó Rita összeállítása, 2014.07.18.

Yolo Zalántól picit megijedtünk

Yolo Zalántól picit megijedtünk

444.hu, 2014/07/08 17:05
A jászdózsai fiú olyan, mint aki egy dermesztő Csáth Géza novellából lépett elő, majd a casting végére felnőtt, és Néró császár lett belőle.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

Yolo Titanilla: Ismerem a Szegedi Picsaembert

Yolo Titanilla: Ismerem a Szegedi Picsaembert

444.hu, 2014/07/08 11:25
Ópusztaszer szépe élete eddigi legnagyobb hülyeségének azt tartja, hogy eljött a Yolo Világ castingjára.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

Végre megtaláltuk a tökéletes Yolo Világ-szereplőt!

Végre megtaláltuk a tökéletes Yolo Világ-szereplőt!

444.hu, 2014/07/07 10:30
Szása az első castingról egyszerűen elmenekült, de visszatért a második napra, és vérbeli valóságshow-antihősként küldte padlóra a 444-es zsűrit.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

Yolo Szesze úgy indított, hogy lesavazta a 444 munkatársait

Yolo Szesze úgy indított, hogy lesavazta a 444 munkatársait

444.hu, 2014/07/03 21:00
Így válogattuk ki a szereplőkjet az első valóságshownkba, a Yolo Világba. Casting a 444 szerkesztőségében, meglepő kérdésekkel, és megleő válaszokkal.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

Yolo Yános a hajvágásra külön embert tart a faluban

Yolo Yános a hajvágásra külön embert tart a faluban

444.hu, 2014/07/03 21:00
Yános Demecserről érkezett. Hat éve nem járt Budapesten, erre rögtön a Yolo Világ castingján találta magát. Beköszönt a szabolcsi páwa?
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

Szavunk elállt: Yolo Szesze úgy indított, hogy lesavazta a 444 munkatársait

Szavunk elállt: Yolo Szesze úgy indított, hogy lesavazta a 444 munkatársait

444.hu, 2014/07/03 16:20
Így válogattuk ki a szereplőkjet az első valóságshownkba, a Yolo Világba. Casting a 444 szerkesztőségében, meglepő kérdésekkel, és megleő válaszokkal.
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.hu

2014-07-02 Szópárbaj

2014-07-02 Szópárbaj

Echo TV, 2014/07/03 07:35
Téma: Téma: Reklámadó - A június 11-én elfogadott reklámadótörvény módosítását kezdeményezi a fideszes L. Simon László többek között azzal a céllal, hogy korlátozza az adóalap csökkentésének lehetőségét az idén; Az RTL Magyarország szerint a törvényalkotói szándék nem volt más, mint "az RTL ellehetetlenítése, és ezzel a sajtószabadság durva korlátozása Magyarországon."
 
Tarlós István főpolgármester újrajelölését egyhangú szavazással támogatta a Fidesz budapesti választmánya. Casting a baloldalon. 

Aktív teljes adás - 2014. 06. 30.

Aktív teljes adás - 2014. 06. 30.

TV2 videók, 2014/06/30 15:50
Budapesten adott koncertet Steven Seagal - Július elsején látható a Top Gear - Kárpáti Rebeka apja nyomdokaiba lép - Új és ismerős arcok a Rising Star castingján
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 év

Új és ismerős arcok a Rising Star castingján

Új és ismerős arcok a Rising Star castingján

TV2 videók, 2014/06/30 13:40
Az Akvárium klubban, a technikailag az egyik legszínvonalasabb belvárosi szórakozóhelyen tartottak csütörtöktől vasárnapig nyílt meghallgatást a Rising Starba. Az ősszel induló zenei tehetségkutatóban minden néző zsűritaggá válhat egy okostelefonos alkalmazás segítségével. Az énekeseknek a voksolók 70 %-ának szimpátiáját kell megszerezniük, ezután kerülhetnek a zsűri elé. A meghallgatáson részt vettek már ismert énekesek is. Az ének iskolájának két tanulója, Sztojka Vanessza és Radics Jani is eljött. Jani elmondta, szeretné magát megméretni profi énekesek közt, ez motiválta. Pápai Joci, a Megasztár egykori versenyzője is jelen volt. Elmondta, nem tudja kiheverni, hogy 9 éve nem jutott tovább, és ha a Rising Starba sem kerül be, abbahagyja az éneklést. Az ének iskolájában megismert Karczagi Józsika édesapja, Karczagi János is bemutatta, mit tud. Karczagi János több mint tíz éve énekel operákat és operetteket, de most énekelt először angolul, és popdalt.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 év

Mi van az utazós neszeszeremben?

Mi van az utazós neszeszeremben?

The very style blog, 2014/06/21 07:31
KÉRLEK OLVASD EL!
Blog: http://www.theverystyleblog.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/TheVeryStyleBlog
Instagram: http://instagram.com/alexandratvsb
Twitter: @AlexandraTVSB
email: theverystyleblog@gmail.com
A videóban látható Sigma ecseteket megrendelhetitek ide kattintva: http://www.sigmabeauty.com/?Click=207663
A Real Techniques ecsetek megrendelhetők itt:
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman
http://realtechniques.com/
Az Urban Decay Naked3 paletta rendelhető innen:
http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette3/
http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-3-Palette
Hajfestés blogbejegyzés: http://www.theverystyleblog.hu/2014/06/loreal-hajfestes-workshop-es-casting.html
Make Up Plaza szerzemények a blogon: http://www.theverystyleblog.hu/2014/06/make-up-plaza-szerzemenyek.html
A videóban szereplő termékek:
Arc- és testápoló termékek:
- Nivea powder touch dezodor
- Toni&Guy szárazsampon
- Vichy micellás víz
- Vichy 3in1 arctisztító
- La Roche-Posay Toleraine Ultra Fluid arcápoló
- Avéne 50+ fényvédő érzékeny bőrre
- Clarins 30 fényvédő olaj spray testre és hajra
- Sundance napozás utáni kókuszus testápoló fluid
- NIVEA Creme care tusfürdő
- essence pattanástalanító zselé
- The Body Shop olivás testvaj
Sminkek és ecsetek:
- elf arcpermet
- Urban decay Naked3 paletta
- Real techniques Expert face brush, Blush brush, Accent brush
- Sigma F40 ferde pirosító ecset, E25 satírozó ecset, E30 ceruza ecset
- Coastal scents 103-as lapos ecset
- Forever21 szempillagöndörítő
- Travalo parfümkapszula
- L'oréal True Match alapozó - C2 Vanilla Rose
- essence all about matt mattító púder
- lovely snow blusher pirosító - 03 snow touch
- Mememe Flawless concealer korrektor - 06 Honey
- UMA Cosmetics korrektor paletta
- Artdeco szemhéjalap
- essence big bright eyes szemceruza - 02 highlight it pearly
- Maybelline Master Shape szemöldökceruza - Soft brown
- Maybelline The Colossal Go extreme szempillaspirál
- Miss Sporty Fabolous Lash extrém türkiz szempillaspirál
- Eucerin Lip aktiv ajakápoló
- NYX Mega Shine Lip Gloss szájfény - 129 Beige
- NYC Intense Lip Colour rúzsceruza - Ballroom blush
Ez van a körmeimen: Rimmel 60seconds Coralicious + Miss Sporty Crush on you homoklakk
Ez van az ajkaimon: NYC Intense Lip Colour rúzsceruza - Ballroom blush

Búcsúztatja az évadot a Tomcsa Sándor Színház

Búcsúztatja az évadot a Tomcsa Sándor Színház

Tudósítók.hu, 2014/06/19 21:00
Az idei évad utolsó bemutatójára készül a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház. A Szebb az élet halál után egy különleges előadás, mondta el Nagy Pál, az intézmény igazgatója, a ma délelőtti sajtótájékoztatón. A szövegkönyvet a rendező, Mihai Măniu?iu írta azután, hogy az évad elején egy castingon megismerte a társulat tagjait. A komédiát valójában a jövő évadban tűzi műsorra a színház.

Győzike esküvői ruhák közt válogat

Győzike esküvői ruhák közt válogat

TV2 videók, 2014/06/13 11:15
Kelemen Anna táncos fiúkat castingol, L.L. Junior pedig ringbe száll Az ének iskolájának tehetségével. További részletek 21:15-től az Édes Életben a TV2-n!
Nézd meg az Édes Élet videóját!
A műsorról: A hírességek és sztárok élete vajon tényleg csupa csillogás? Az Édes Élet adásaiból kiderül, hogyan élnek, mikor nem a címlapokon szerepelnek. Heti öt napon át öt sztár valódi minden napjait láthatják a nézők, a műsorban nyomon követhetik édes és kevésbé édes pillanataikat, örömeiket és gondjaikat.
Korhatár: 12 év

Ők lesznek a VV7 szereplői?

Ők lesznek a VV7 szereplői?

Blikk videók, 2014/06/07 03:01
A ValóVilág 7 castingján jártunk, meglestük, kik jelentekztek a műsorba

« előző1 2 következő »
Népszerű, felkapott videók

A Macska - 26. részA Macska - 26. rész (TV2 videók)

 

A macska - 25. részA macska - 25. rész (TV2 videók)

 

A gonosz álarca - 100. részA gonosz álarca - 100. rész (TV2 videók)

 

A Macska - 41. részA Macska - 41. rész (TV2 videók)

 

Sztárban sztár - 7. adás 4. részSztárban sztár - 7. adás 4. rész (TV2 videók)

 

Édes Élet - 269. adás 1. részÉdes Élet - 269. adás 1. rész (TV2 videók)

 

A Macska - 42. részA Macska - 42. rész (TV2 videók)

 

Sztárban sztár - 7. adás 3. részSztárban sztár - 7. adás 3. rész (TV2 videók)

MEGJELÖLT VIDEÓIDfelülreA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Legutóbb megtekintett videók
    
Legutóbbi keresések
                        
© 2014 mrc webdesign