Patkó Béla, Kiki interjú - SztárportréVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Patkó Béla, Kiki interjú - Sztárportré
Forrás: Sztárportré, 2017/07/16 19:15

Patkó Béla, Kiki interjú - SztárportréMilyen egy mai ötvenes férfi lelkivilága? Mi az az elhasználódás, és mit lehet tenni ennek elkerülése érdekében? Mi az az Emelet Projekt? Fontos és érdekes kérdések egy gazdag életpályát maga mögött tudó, közismert embertől. Patkó Béla, vagy ahogy egy ország ismeri, Kiki engedett betekintést gondolataiba.
Zenei karrierjét közel négy évtizeddel ezelőtt kezdte, több kisebb amatőr együttessel, és az Első Emelet frontembereként vált országosan ismertté. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb csapatával több mint egy millió albumot adtak el. 13 arany- és 3 platinalemezt tudhatnak magukénak és több mint ezer élő koncertet. 1990-ben a Kis generáció című lemez volt az utolsó studióalbumuk. Az Első Emelet páratlan életútját 2013 év végén egy nagyszabású koncerttel zárták le, és búcsúztak el a közönségüktől.
De itt nincs vége a történetnek, mert egy új gondolattal nemrég elindult az Emelet Projekt! Berkes Gáborral a régi dalokat modern, elektronikusabb formában szeretnék bemutatni koncertjeiken. Itt az Első Emelet dalok mellett Kiki új dalai is hallhatóak lesznek.
Énekesi karrierje mellett évekig volt műsorvezető a Juventus rádióban, a Művészetek palotájában külsős producerként dolgozott, de színházi darabokban is fellép. Arról, hogy mi viszi ma is előre, így nyilatkozott: "Ha vannak feladataid, kihívásaid az életben, ha mindig vannak terveid, és abban úgy érzed, hogy ki tudsz teljesedni, akkor rendben vagy magaddal. Természetesen nagyon fontos ehhez a család."
De hogy lehet egy énekesből színpadi színész? Úgy, hogy a szerepet őrá szabják: "Most két színdarabban játszom és mind a kettőben saját magamat alakítom a dalok által." Jó látni rajta azt, hogy helyén kezeli a dolgokat és nincs "elszállva".
Gazdag életútja ellenére tud szünetet is tartani, mert a túl sűrű élet, az évekig tartó sok-sok koncertezés elhasználja az ember személyiségét véleménye szerint.
Annak ellenére - vagy talán pont ezért -, hogy évekig dolgozott a médiában, lesúlytó véleménye van róla: "A mai média világa a negativumokat tolja ránk..nehéz megtalálni benne a jót." Egyik új dalában is említést tesz a média hatásairól: "Átlátok a szavaidon, nem törsz át a falaimon."
"Falat kell építeni ahhoz, hogy ne sodródjunk el" - ez a sommás véleménye.
Na és mit gondol a nyolcvanas évek "lázadója", aki ma egy kis faluban él, az életről? "Rendpárti vagyok. Nagyon szeretem azt, ha a családomban rend van, a házban, ahol élek rend van, az utcában, ahol közlekedek, vagy a falumban, és persze, ha az országban rend van."
Tartson velünk, és ismerje meg egy sikeres ember gondolatait, egy jó hangulatú beszélgetés kereteiben!
A SZTÁRPORTRÉ televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek, vagy egyéb ismert közéleti szereplők.
IRATKOZZ FEL► http://sztarportre.hu/feliratkozas
Weboldal: http://sztarportre.hu
Facebook: https://www.facebook.com/sztarportre.hu
Twitter: https://twitter.com/sztarportre
Google+: https://plus.google.com/u/0/b/104637031794366568183/104637031794366568183?pageId=104637031794366568183
kiki "patkó béla" "első emelet" sztarportre.hu interjú "interjú film" film beszélgetés "sztárportré műsor" "filmek magyarul" beszélgetések szórakozás talkshow sztárvendég őszinte exkluzív sztár életút boldogság tévéműsor mélyinterjú kötetlenAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031