Barbee interjú - SztárportréVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Barbee interjú - Sztárportré
Forrás: Sztárportré, 2017/07/09 19:15

Barbee interjú - SztárportréVajon normalitásra nevel-e egy fiatal énekesnőt a folyamatos nyilvános szereplés? Hol a határ a celeblét és a zenei karrier között? Miért költözött vissza Barbee szülővárosába és él hétköznapi életet? Sok-sok kérdésre választ kapunk egy mély gondolatokat is felvető, mégis jó hangulatú interjú keretében.
Bata Adrienn, művésznevén Barbee gyerekkora óta énekel. Eleinte iskolai zenés színdarabokban és énekversenyeken "nyitogatta szárnyait", majd 2008-ban, 17 évesen az interneten felfigyeltek a tehetségére. Amikor első bemutatkozó dalát az „Ébressz fel”-t és a hozzá készült videót olyan közismert zeneipari szakemberekkel készítette el, mint Rakonczai Viktor, Major Eszter szövegíró, vagy a híres kliprendező Indián, országosan népszerű lett.
2010-ben megnyerte az Év női előadója kategóriaban a Viva Comet díjat, ezen kívül még négy alkalommal jelölték Comet és egyszer a Bravo Otto „Év felfedezettje” díjra. Barbee máig két nagylemezzel, 15 kislemezzel és videóklippel büszkélkedhet.
Önmagát szerény vidéki lánynak tartja, ami már-már az imidzse, mert sosem akarja magát többnek mutatni, mint aki valójában. Saját bevallása szerint teljesen laikusként jött a zenei szakmába, és a profi szakemberek tanácsain túl maximalizmusa segített még sokat: „ha nekem azt mondják, hogy ezt igy és igy kell csinálni, akkor én addig csinálom, amíg olyan nem lesz, mint amit kértek tőlem."
Az eddigi produkcióiról azt mondja, hogy „minden olyan szöveg, amit én írtam, a lelkemből szólt és valós eseményeket és érzéseket dolgoz fel."
A viharos siker után egyszer csak szünetet kért, hazaköltözött szülővárosába, majd polgári életet kezdett élni, civil munkát vállalt.
Hogy mindezt miért tette? A beszámolója szerint a Barbee produkció sikeréhez egy egész csapat profi munkája kellett, amit nagy dolognak tart és nagyon hálás is érte, viszont ez sokszor kompromisszum-készséget igényelt tőle. Így viszont hosszútávon az önazonosság szenvedhet csorbát. „Ideig-óráig megy az, hogy együtt kitaláljuk, hogy merre tovább, de valakinek mindig engedni kell az akaratából. Nálam ez kicsit visszafogta azt, amit én szerettem volna,és ezért váltottam."
A beszélgetés során a rövid visszavonulás személyesebb okaiba is beteintést engedett: „kicsit besokalltam a zenei szakmától. Több volt a celebeskedés és kevesebb a zenei produktum...másrészt nekem nagyon fontos, hogy tudjuk azt, hogy honnan jövünk... Azt gondolom, a zenében is sok olyan ember van, aki ezt elfelejtette."
A Barbee produkció egy kis szünet után újra színrelép, jönnek az új produkciók, lesznek új dalok. Az ígéretek szerint külsőleg és zeneileg is megújulás várható. „Nagyon jó dolgok várnak most megvalósításra, és ha lesz a világon legalább egy ember, aki szívesen meghallgatja a dalaimat, már megérte megcsinálni."
A SZTÁRPORTRÉ televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek, vagy egyéb ismert közéleti szereplők.
IRATKOZZ FEL► http://sztarportre.hu/feliratkozas
Weboldal: http://sztarportre.hu
Facebook: https://www.facebook.com/sztarportre.hu
Twitter: https://twitter.com/sztarportre
Google+: https://plus.google.com/u/0/b/104637031794366568183/104637031794366568183?pageId=104637031794366568183
sztarportre.hu interjú "interjú film" film beszélgetés "sztárportré műsor" "filmek magyarul" beszélgetések szórakozás talkshow sztárvendég őszinte exkluzív sztár életút boldogság tévéműsor mélyinterjú kötetlenAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930