Álmában találkozott elhunyt édesanyjával Bényi Ildikó: "Odafutottunk és csak öleltük egymást"Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Álmában találkozott elhunyt édesanyjával Bényi Ildikó: "Odafutottunk és csak öleltük egymást"
Forrás: Blikk videók, 2024/05/04 18:00

Álmában találkozott elhunyt édesanyjával Bényi Ildikó: "Odafutottunk és csak öleltük egymást"Az utolsó lottósorsolása előtt tíz perccel tudta meg, hogy ez lesz az utolsó szereplése a műsorban: mégis jéghideg profizmussal és a tőle megszokott kedves mosollyal vezette le a műsort Bényi Ildikó, aki a Blikk Címlapsztori című műsorában mesélt többek között az utolsó lottóhúzásáról, válásáról, jövőbeli terveiről és édesanyja elvesztéséről is. Édesanyja elvesztése után Ildikó rendkívül nehezen birkózott meg a gyásszal, közel egy éven át sírt végül álmaiban talált menedékre, ahol teljesen valósághűen találkozott újra és újra édesanyjával.
Ildikó közel 30 éve áll a televízió nézői előtt, főként azonban visszafogottabb műsorokat és szerepeket kap az amúgy mindig pörgés és élettel teli műsorvezető, aki rendkívül sok időt szentel bőrének szépségére és öltözködésére, támogatja lánya televíziós karrierjét és nem utolsó sorban, továbbra is dédelgeti gyerekkori álmait: saját elmondása szerint kiskorában táncosnő szeretett volna lenni, ezért szívesen kipróbálná magát egy táncos showműsor versenyzőjeként is.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#blikk #címlapsztori #BényiIldikóAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031