"Kétely volt bennem, hogy csak az X-Faktor miatt vagyok érdekes" - Kocsis Paulina a CímlapsztoribanVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:"Kétely volt bennem, hogy csak az X-Faktor miatt vagyok érdekes" - Kocsis Paulina a Címlapsztoriban
Forrás: Blikk videók, 2024/03/28 15:30

"Kétely volt bennem, hogy csak az X-Faktor miatt vagyok érdekes" - Kocsis Paulina a CímlapsztoribanKocsis Paulina az X-Faktor jubileumi évadában második helyen végzett, a karrierje azonban úgy kilőtt, mintha minimum megnyerte volna az RTL tehetségkutatóját.
Ajándék című slágere már több, mint 8 millió megtekintésnél tart a youtube-on. Az énekes első nagylemeze kb. egy hét múlva jelenik meg, így a fent induló Címlapsztoriból azt is megtudhatjátok Panka miért hallgatja saját dalait hangosan az autójában és az is kiderül, hogyan ismerkedett meg vőlegényével, Martinnal.
Paulina nevetve vall tisztaságmániájáról és arról is, hogyan élte meg első koncertjeit saját zenekarával. A műsorban egy korábbi felvételt is megmutatunk, ahol Panka édesanyja beszél lánya tehetségéről.
A heti Címlapsztori a lap tetején indul, további videós tartalmainkat pedig a Blikk TV youtube csatornáján találjátok. Köszönjük, ha egy feliratkozással segítitek munkánkat!
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #Paulina #KocsisPaulina #címlapsztoriAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930