A keresésnek megfelelt találatok.

Videótalálatok erre: "ének iskolája"

Reklámtorta: EFFIE-díjat nyert Az ének iskolája

Reklámtorta: EFFIE-díjat nyert Az ének iskolája

TV2 videók, 2014/11/24 15:03
A legújabb Reklámtorta témája egy házon belüli sikertörténet, ugyanis ezüst EFFIE díjat nyert Az ének iskolája kampánya az idei EFFIE reklámhatékonysági versenyen. Kaminszky Adrienne, a Reklám Világszövetség főtitkára beszélt a díj eredetéről. Elmondta, a nemzetközi verseny a hatékonyságról szól, vagyis olyan kampányok neveznek, amelyek eleve elérték, vagy akár túllépték a kitűzött célokat. Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője megtisztelőnek tartja a díjat. Az ének iskolája nagy kihívás volt a műsor készítői számára, a koncepciót a szerethetőségre építették fel.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 év

Berki Artúr öccse is jelentkezne Az ének iskolájába?

Berki Artúr öccse is jelentkezne Az ének iskolájába?

TV2 videók, 2014/11/17 13:40
Az ének iskolája nyertesei egy osztályba kerültek. Nem számítottak rá, hogy osztálytársak lesznek, így egyenesen felsikoltotak, mikot meglátták egymást. Farkas Zsolti, az első évfolyam győztes diákja úgy véli, a műsor rengeteget segít a diákoknak, és mindenképp érdemes megélni minden pillanatát. Berki Artúr a televízió előtt döntötte el, hogy jelentkezik a versenyre, mert szerette volna magának bebizonyítani, hogy meg tud felelni.
További információkat a jelentkezésről Az ének iskolája oldalán találsz.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 év

Berki Artúr nem foglalkozik a lányokkal?

Berki Artúr nem foglalkozik a lányokkal?

TV2 videók, 2014/11/20 17:01
Nézd a FEM3 Cafét minden délelőtt 9:20-től a FEM3-on! A beszélgetéseket ITT nézheted újra!
Berki Artúr az Ének iskolája óta képzi a hangát magántanárral, és jazz-zongora szakon tanul a Konziban, ahol Farkas Zsolti osztálytársa. Nagyon kemény munkát követel ez tőle, ám a fiatal fiú nem bánja. Szandi a szerelemről is faggatta Artúrt, de az énekes állítása szerint nem foglalkozik a lányokkal...
 
Nézd meg a FEM3 Café videóját!
Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 
Korhatár: 12 év

Karczagi János: The Winner Takes It All

Karczagi János: The Winner Takes It All

TV2 videók, 2014/11/16 21:10
A család is megkönnyezte Karczagi János produkcióját.
Karczagi János élete egy csapásra megváltozott azzal, hogy a zsűri tovább engedte az élő show-ba. Jánosnak kisfia, Józsika segített a felkészülésben, akit Az ének iskolája diákjaként ismerhettek meg a nézők. Józsika szerint, az ő apukája a legjobb énekes a világon. Sajnos a szűrit most nem sikerült meggyőznie.
Nézd meg a Rising Star videóját!
A TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star egy teljesen új élményt ad, ugyanis az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, egy vadonatúj mobilapplikáció segítségével. Természetesen, nem hiányozhat a műsorból egy igazán szakavatott zsűri sem: Kerényi Miklós Gábor, Pásztor Anna, Feke Pál, Mező Misi. A két műsorvezető pedig Ördög Nóra és Majka.
Korhatár: 12 év

Népszerű, felkapott videók

Törvénytelenül különítenek elTörvénytelenül különítenek el (TV2 videók)

 

Bombariadó a postánBombariadó a postán (Rendőrség)

MEGJELÖLT VIDEÓIDfelülreA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Legutóbb megtekintett videók
    
Legutóbbi keresések
                        
© 2014 mrc webdesign